Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Papuci Neopren

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Grosime

Ce sunt papucii din neopren?

Papucii din neopren, cunoscuți și sub numele de încălțăminte neopren, sunt șosete groase special concepute pentru a-ți menține picioarele calde în apele reci. Ca atât mai mult, papucii din neopren îți protejează picioarele de corali, obiecte ascuțite din ocean și zone de plajă stâncoase. Aceștia sunt de uz comun în rândul oricărui tip de surfer, kiter și paddle boarder.

Cum să îți alegi perechea potrivită de papuci din neopren?

Papucii din neopren pot fi găsiți în două stiluri diferite: cu vârful despicat sau cu vârful rotund.

Alegerea perechii potrivite depinde de preferințele tale. Papucii cu vârf despicat au degetul mare separat de restul degetelor de la picioare. Majoritatea surferilor preferă acest tip de papuci deoarece oferă un echilibru mai bun și un feeling mai bun pe placă. Papucii din neopren cu vârf rotund nu au separator și sunt considerați a fi mai confortabil de purtat.

Cum ar trebui să fie papucii din neopren?

Papucii din neopren trebuie să se potrivească bine pe glezne și picioare. Nu trebuie să fie prea strânse sau să întrerupă circulația, la fel cum nu trebuie să fie nici prea mari deoarece apa poate pătrunde în interior, rezultând astfel în dezechilibru și picioare reci. Nu vrei să pătrundă apa, deoarece ți se vor răci picioarele și îți va afecta și stabilitatea pe placă. Papucii din neopren au grosimi de 3mm, 5mm, respectiv 7mm. Papucii mai groși sunt mai călduroși și îți permit să te plimbi pe valuri chiar și în cele mai reci zile, dar sunt, de asemenea, mai puțin receptive, ceea ce diminuează puțin feeling-ul de pe placă.

Nu uita să îți măsori piciorul și să verifici tabelul de mărimi pentru a alege o pereche cât mai potrivită. Noua ta pereche de papuci din neopren ar putea să fie mai strâmtă la început, dar aceasta se va mai lărgi în timp și îți va veni de minune după câteva utilizări.

Cauți un set complet de neopren? Consultă selecția noastră de Wetsuit & Combinezon Neopren Surfing, Mănuși Neopren și Cagule Neopren & Cagule Surf.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții