×
Meniu

Papuci Neopren

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Grosime

Papucii din neopren țin picioarele calde în apă

O pereche de papuci de neopren de calitate sunt o piesă esențială a echipamentul tău atunci când mergi la surf în apă rece. Papucii de surf pot face diferența dintre o sesiune la temperaturi extrem de joase și faptul că nu reușești să prinzi nici măcar un singur val din cauza picioarelor reci și a pierderii complete a sentimentului în picioare.

Din fericire, avem o gamă largă de papuci din neopren de surf care te vor menține confortabil și cel mai important te va face să stai în apa mai mult timp.

Papuci din neopren cu vârf rotund sau deget la picior?

S-ar putea să fi observat că unele dintre produsele noastre din neopren au vârful despicat și altele au vârful rotund.

Într-o pereche de papuci din neopren despicați, degetul mare este separat de restul degetelor de la picioare. Susținătorii designului split-toe susțin că designul le oferă un echilibru mai bun și o senzație mai bună.

Papucii de surf concepuți cu vârful rotund sunt de fapt doar o pereche de papuci din neopren. Nu există un separator ca și în cazul designului cu vârfuri separate. Ceea ce vorbește pentru acest design este că mulți surferi consideră că aceste cizme sunt mai confortabile.

Ce dimensiune ar trebui să aibă papucii mei de surf?

Toți papucii de neopren și de surf sunt disponibili numai pentru bărbați și sunt disponibili numai pentru mărimi complete - nu jumătate sau sfert.

Noii papuci de neopren s-ar putea să se simtă puțin prea strâmți la început, dar te poți aștepta ca aceștia să se întindă și să se potrivească mai bine după câteva utilizări. O regulă generală este ca degetul de la picioare să atingă capătul papucului la prima încercare. După câteva utilizări, vor fi perfecți.

Întrucât papucii de surf sunt de obicei listați în dimensiunile bărbaților, femeile și fetele ar trebui să coboare, de obicei, o dimensiune sau două.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții