Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Deck Skateboard

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lățime Deck
Lungime Deck
Material Deck
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 8

Important de știut

Materialul și lățimea deck-urilor de skateboard

Cel mai des utilizat tip de lemn pentru skateboard este arțarul datorită abilităților sale flexibile și durabile. Majoritatea deck-urilor de skateboard sunt realizate dintr-o construcție de lemn cu 7 straturi, ceea ce înseamnă că placa are șapte straturi de lemn comprimate într-un deck.

În ceea ce privește lățimea, trebuie să vă asigurați că vârful pantofilor dvs. depășește ușor dimensiunea deck-ului. Acest lucru vă va ajuta în timpul unei plimbări. Pe de altă parte, nici deck-ul de skate nu ar trebui să fie prea îngust, deoarece acest lucru vă va afecta echilibrul și va crește riscul de a obține mușcături de pantof care vă vor strica pantofii și vă vor arunca de pe skateboard.

Povestea deck-ului

Când primele skateboard-uri au intrat pe piață, deck-urile erau toate plate. Pentru a îmbunătăți plăcile de skateboard și pentru a face mai ușor controlul acestora cu picioarele pentru inițierea trick-urilor, Larry Stevenson a inventat kicktail-ul. Dacă aruncați o privire la un deck de skateboard acum, veți vedea că ambele capete au o curbă ascendentă - acestea sunt kicktail-urile pe care le utilizați pentru a vă lăsa pe placă. În 1969 a obținut brevetul de invenție pentru kicktail-ul dublu.

Exprimați-vă stilul prin alegerea deck-ului favorit

Descoperiți selecția noastră largă de deck-uri pentru skateboard. Spre deosebire de un skateboard complet, un deck de skate este livrat fără roți, axe și alte componente. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă crea propriul skateboard cu toate piesele dvs. preferate. Unele dintre deck-urile noastre de skateboard sunt livrate cu griptape, dar cel mai frecvent, trebuie să cumpărați griptape separat.

De ce nu ar trebui să vă bucurați de skateboard-ul dvs. doar în aer liber? Deoarece aveți oportunitatea de a alege deck-uri într-un scop creativ dintr-o varietate imensă de culori și modele, pe care le puteți folosi ca rafturi de cărți. În acest fel, puteți adăuga o notă creativă în casa dvs. și puteți lua atmosfera de skate cu voi în interior

În lumea skateboarding-ului, este destul de obișnuit ca mărcile să colaboreze cu artiști în procesul de proiectare pentru a face grafica deck-ului de skateboard foarte expresive și specială. Acest lucru vă va oferi o oportunitate de a găsi un skateboard care vă permite cu adevărat să vă exprimați stilul personal.

Pentru a afla mai multe despre deck-urile de skateboard specifice, cum ar fi culoarea, dimensiunea și accesoriile, aruncați o privire la descrierea fiecărui produs.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții