×
Meniu

Cadre BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Chainstay lungime (Slammed)
Înălțime standover cadru
Mod disciplină BMX
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Important de știut

Alegeți corect tipul de cadru BMX

Cadrul este cel mai mare element și cel mai scump dintre piesele BMX, dar este foarte important pentru stilul tău de riding și pentru progresul tău. Atunci când alegi cadrul BMX freestyle potrivit, pentru bicicleta ta BMX, dimensiunea se bazează de fapt în principal pe preferințele personale. Există câteva indicații care te pot ajuta dacă ești începător și nu ai obținut suficientă experiență pentru a avea o părere despre dimensiunea cadrului pentru bicicleta ta BMX freestyle.

O regulă generală este că o lungime mai scurtă a tubului superior al unui cadru BMX freestyle este egal cu o bicicletă BMX mai receptivă, în timp ce un tub superior mai lung oferă un control mai bun.

Unghiul headtub-ului ar trebui să fie abrupt sau plat?

Unghiul headtub-ului este de asemenea, o piesă importantă în construcția bicicletei BMX. Un unghi abrupt al headtub-ului necesită un ampatament mai scurt, ceea ce poate face virajele mai ascuțite. Mulți rideri din parcuri și străzi preferă un unghi abrupt al headtube-ului. Unghiul mai plat este de obicei preferat de rideri de traseu, deoarece oferă un control mai bun la viteză mare.

Dar lungimea Chainstay-ului ?

Când vorbim despre capacitatea de reacție a cadrului BMX freestyle, lungimea chainstay-ului (partea din spate a cadrului BMX) este un factor important. Lungimea chainstay-ului variază de obicei între 12 și 14 inci, în funcție de cadru. Majoritatea riderilor de traseu preferă un spate mai lung, deoarece este mai controlat. Riderii din parc / stradă preferă adesea un chainstay mai scurt pentru a le oferi o bicicletă mai receptivă pentru rotiri rapide și viraje bruște.

Pentru a rezuma toptube, headtube și chainstay: Dacă ești un rider de parc, probabil că dorești un cadru cu un unghi abrupt pe headtube și un chainstay destul de scurt. Dacă ești un rider de traseu, probabil că dorești exact opusul, dar din nou - este vorba în primul rând de preferințele tale personale.

Oțel Hi-teen vs. Chromoly

Materialul cadrului BMX pentru bicicletele BMX freestyle este de obicei oțel Hi-ten sau o combinație de oțel Chromoly și Hi-ten. Aceste materiale sunt grele, cu toate acestea, în același timp, sunt extrem de durabile, ceea ce reprezintă un avantaj atunci când efectuezi scheme.

Majoritatea cadrelor BMX freestyle sunt produse cu tuburi de oțel Hi-ten. Pentru a oferi mai multă duritate oțelului Hi-ten, în unele cazuri producătorii adaugă Chromoly. Materialul cadrelor BMX freestyle va fi menționat în specificații. Unele cadre conțin Chromoly și altele vor fi numite Hi-ten.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții