Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Papuci skate

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 4

Încălțămintea de skate este destinată special pentru a fi folosită ca încălțăminte de skateboard, dar sunt, de asemenea, mai mult decât potrivite pentru riding-ul trotinetelor, surf-skateboard-urilor sau longboard-uri. Toată încălțămintea de skate din această categorie este fabricată de mărci de îmbrăcăminte de stradă recunoscute, ceea ce înseamnă că poți fi sigur că aceasta are o calitate bună.

Caracteristicile pantofilor de skate

Majoritatea pande skate din această categorie sunt disponibili în piele, piele de căprioară sau pânză pentru un plus de confort. Pantofii de skateboard au o talpă din cauciuc vulcanizat foarte groasă pentru a suporta uzura la care sunt expuși în timpul trick-urilor. Talpa are un model minim al benzii. În plus, pantofii au abilități mari de a absorbi șocurile pentru a suporta impacturile și aterizările dure. Toate caracteristicile încălțămintei de skate sunt făcute pentru a le face cât mai durabile posibil, deoarece sunt expuse unei manipulări aspre dacă sunt utilizate în mod regulat pe skateboard-uri. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că pantofii de skateboard sunt adesea uzați mai repede decât pantofii normali, din cauza griptape brute de pe skateboard.

Ai grijă de tine și de papucii tăi de skate

Dacă îți folosești papucii de skate atunci când faci trick-uri și dorești să prelungești durata de viață a papucilor, poți cumpăra Shoe Goo, un material din silicon care se aplică pe vârful papucului. Apoi, va crea un strat protector în cel mai vulnerabil loc de pe papuc.

De asemenea, poți avea grijă de probleme înainte ca acestea să apară! Obține un tub super-adeziv și aplică-l la cusăturile din jurul zonelor flick și Ollie ale papucului. Mișcarea destul de simplă va face ca pereche preferată de papuci de skate să dureze mult mai mult. Ai grijă să nu obți lipici pe restul papucului. Super adezivul poate provoca pierderea aderenței.

Chiar dacă papucii de skateboard au caracteristici speciale pentru a-i face potriviți pentru riding, mulți oameni aleg papucii doar datorită designului casual și pentru că sunt confortabili de purtat.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții