La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților
Oferte speciale și promoții  -  Afișează ofertele
×
Meniu

Capete Ghidon BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

La ce folosesc capetele pentru ghidonul BMX?

Capetele de ghidon BMX sunt concepute pentru protejarea capetelor ghidonului împotriva zgârieturilor sau a formării ascuțișurilor i în care te-ai putea răni. Acoperirea corectă a marginilor va reduce, de asemenea rănirile provocate de accidentările din zona ghidonului. Un alt beneficiu grozav al acestor accesorii BMX accesibil este că adaugă un finisaj superb bicicletei tale freestyle.

Cum să amplasez capetele de ghidon pe BMX?

Daca ai capetele clasice din plastic, trebuie doar să le împingi direct sau să le răsucești pe marginile ghidonului. Finalul capătului trebuie să atingă metalul ghidonului. Alte tipuri de capete de ghidon pot fi fabricate din oțel sau aluminiu și, de obicei, au un șurub care trece prin centru care este strâns cu o cheie Allen, care fixează un mecanism de prindere în interiorul tubului ghidonului. Modelele din metal sunt mai scumpe decât cele din plastic și, în general, rezistă mai mult.

Capetele pentru BMX sunt elemente mici dar importante a setup-ului tău. Asigură-te că acestea sunt în stare bună și nu uita să le înlocuiești când se uzează în cele din urmă. Dacă tot faci aceste modificări, aruncă o privire și la stagiul ghidonului tău pentru a-ți reîmprospăta bicicleta. Vezi colecția noastră de BMX Grips chiar aici.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții