Easter
Comandă înainte de 20 apr.  -  Informații suplimentare
×
Meniu

Schiuri Carving & Slalom

  Filtru
Brand-uri
Lungime
Sex
Nivel Abilități

Important de știut

Schiuri carving pentru slalom și competiții pe pârtie

Unele schiuri de carving sunt foarte avansate, în timp ce altele sunt doar ușor de folosit. Schiurile pentru competiții sunt proiectate pentru stabilitate la viteze mari, dar pot fi destul de greu de controlat. De aceea aceste schiuri sunt folosite de schiori avansați sau experți. Aceste tipuri de schiuri sunt folosite și la nivel profesional, de exemplu pentru cupa mondială.

Schiuri carving de calitate

Schiurile carving, sau schiuri race, sunt proiectate pentru viteze mari. Este important să aveți o pereche de schiuri ce vă permite să concurați la viteze mari și să mențineți precizia, atunci când condițiile zăpezii nu sunt tocmai ideale.

Schiorii ce participă la asemenea competiții și folosesc schiuri race, au nevoie și de un costum special ce minimizează rezistența vântului și ajută schiorul să prindă mai multă viteză. Schiurile de slalom sunt folosite pentru o disciplină ce implică mai multă tehnică, unde schiorul trebuie să se miște printre obstacole în timp ce concurează. Dar asta nu înseamnă că trebuie să folosiți schiurile de carving pentru o disciplină anume. Acestea sunt foarte bune pentru orice variantă de schi pe pârtie.

Schiurile de pârtie sunt schiuri carving adevărate

Schiurile de pârtie sunt contruite precum schiurile carving, cu o talie îngustă și partea din față mai lată. În același timp, acestea au o construcție rigidă pentru o stabilitate mai bună. Deși majoritatea schiurilor carving sunt proiectate pentru schiatul pe zăpada întreținută de pe pârtii, unele modele mai noi au un design diferit ce permite folosirea acestora și în afara pârtiei. Dar acestea ar trebui folosite doar de către schiorii experimentați, deoarece pot fi destul de dificil de controlat.

SkatePro