×
Meniu

Schiuri Tură

  Filtru
Brand-uri
Lungime
Lățime mijloc
Sex

Schiatul alpin de tură este un tip schi excelent

Cauți un schi excelent, în care poți combina stiluri precum alpin, cross country, telemark, randonnee și backcountry? Schiurile de tură oferă cea mai bună experientă, deci vei avea nevoie doar de o pereche de schiuri.

Turing-ul înseamnă să te dai atât în sus, cât și în jos pe munte, fără a fi nevoie să scoți schiurile. Acest tip de schi este atât un schi alpin, cât și de schi fond.

Când mergi la stațiunea de schi alpin, poți folosi cu ușurință schiurile tale de alpinism pe pârtiile pregătite. Schiurile de schi sunt minunate pentru a schia, atât pe pârtii, cât și în afara pârtiilor. Blochezi doar călcâiul și vei fi gata să te dai pe schiuri.

Dacă dorești să ieșiți și să te bucuri de natură, vei putea scoate schiurile tale de turing pe pistele amenajate, precum și în zăpada adâncă. Cu schiurile de schi alpin, ai o ocazie bună de a ieși și de a experimenta diferite locuri. Călcâiul liber și baza lată îți vor permite să mergi oriunde.

Schiuri de tură - Echipamentul necesar

Pentru touring, vei avea nevoie de echipament special, pentru a te ajuta să urci și să cobori pe munte. În selecția noastră avem o gamă largă de schiuri de tură, legături, bețe și piei.

Mersul pe munte cu schiurile pe tine este o muncă grea și te va face să transpiri. Când schiezi în jos, vei dori ca schiurile să rămână pe vârful zăpezii, pentru a face viraje și a continua să te miști. Acesta este motivul pentru care ar trebui să alegi schiuri care sunt suficient de late pentru a pluti, dar totuși ușoare, pentru a face ascensiunea mai ușoară.

Pentru a te împiedica să aluneci înapoi pe schiuri, atunci când mergi pe munte, sunt folosite piei. Pieile sunt montate pe baza schiurilor.

Te poți plimba cu schiurile puse, datorită legăturilor speciale de touring. Legăturile pe schiurile alpine de tură sunt făcute, astfel încât vei putea merge și ridica călcâiul, în timp ce degetul de la picioare este încă fixat la schi. Vei găsi selecția noastră de legături, Backcountry aici.

Deoarece trebuie să poți ridica călcâiul pentru a face mișcări de mers înainte, clăparii foarte flexibili sunt un avantaj. Vei găsi selecția noastră de clăpari de schi alpin aici.

Schiatul de tură te va duce în sus și în jos, peste munte. Îți sugerăm să utilizezi bețe de schi reglabile! Apoi ai opțiunea unor bețe mai lungi pentru urcare și a unor bețe mai scurte pentru coborâre sau a două lungimi diferite pentru traversarea muntelui.

Dacă te deplasezi în natură sălbatică, vei avea nevoie și de echipament de siguranță pentru tine și prietenii tăi. Citește despre echipamentele de siguranță aici.

Schi alpin de tură la un buget redus

Poți folosi vechile tale schiuri alpine! Nu ai nicio îndoială dacă schiul de fond este ceva pentru tine? Obține o pereche de piei și legături de schi de tură care se potrivesc schiurilor tale vechi și mergi la o tură.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții