×
Meniu

Piese Roți BMX

Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Important de știut

Făceți-vă câteva upgrade-uri cu noile piese pentru roți BMX

Există multe piese în componența unei roți de bicicletă pentru BMX, iar riderii au constantă nevoie de înlocuitori pentru a-și menține bicicleta în stare funcțională. Piese precum spițele se pot deteriora cu ușurință, așa că este bine să ai la dispoziție câteva piese de schimb pe care să le poți instala fără să fii nevoit să cumperi o roată complet nouă. Astfel, poți economisi timp și bani făcând asta de unul singur. Partea bună e că dacă ai îndoieli, poți aduce piesele de schimb la un atelier de biciclete unde pot fi instalate fără probleme de către personalui disponibil.

Ce dimensiune trebuie să aibă spițele BMX-ului meu?

Fie că îți cumperi un kit de spițe BMX pentru a-ți construi o roată nouă sau doar pentru înlocuirea spițelor deteriorate, trebui să știi de ce dimensiuni ai nevoie. Cei doi factori importanți de care trebuie să ții cont sunt: brandul, modelul butucului și al jantei BMX-ului tău. Aceste detalii pot fi apoi introduse într-un calculator de spițe online care va determina lungimea corectă a spiței de care ai nevoie. Matematica din spatele calculatorului poate fi destul de complicată, motiv pentru care acesta este cel mai simplu mod de a obține răspunsul.

Vei găsi aici și alte piese BMX, care sunt necesare pentru construirea sau înlocuirea pieselor roților. Banda pentru jantă BMX, butucii de față și angrenajul, sunt toate componente importante ale roții pe care le poți schimba cu ușurință.

Dacă simți nevoia să înlocuiești întreaga roată din față sau din spate, atunci aruncă o privire peste Roți BMX Freestyle.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții