×
Meniu

Cauciucuri BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Diametru roată
Lățime cauciuc
Foldable
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Cauciucuri de BMX de calitate și rezistente

O pereche foarte bună de cauciucuri de BMX este foarte importantă pentru orice sesiune pe bicicletă. Având o pereche bună de cauciucuri BMX, vei avea mai multă încredere să faci trick-uri și să evoluezi ca rider deoarece nu trebuie să te îngrijorezi dacă cauciucurile tale vor rezista.

Cauciucurile de BMX făcute pentru discipline de freestyle precum flatland sau street, sunt construite să fie durabile și să ofere stabilitate atunci când faci trick-uri.

Cum să alegi dimensiunea corectă a unui cauciuc de BMX

Cauciucurile de BMX și roțile pentru BMX Freestyle se pot găsi de la 12’’ la 29’’ ca dimensiune.

Dar, cauciucurile de BMX de 20 inch sunt cele mai des întâlnite și folosite de rideri. Dacă ești copil sub vârsta de 12 ani, ar putea fi o idee bună să alegi cauciucuri BMX mai mici.

Lățimea unui cauciuc de BMX este de obicei între 1’’ și 2.4’ (inch). Dimensiunea camerei ce vin în interiorul cauciucului de BMX este listată în descrierea produsului. Majoritatea bicicletelor BMX folosesc camere ce se potrivesc cu toate dimensiunile.

Modelul tread-urilor (crestăturilor) de pe cauciucuri variază de la model la model. Cauciucurile de BMX cu un model mai accentuat al tread-urilor oferă aderență mai bună. Cele mai puțin accentuate oferă rezistență, astfel generând mai multă viteză pentru bicicletă. Majoritatea bicicletelor BMX freestyle au cauciucuri late cu tread-uri destul de adânci pentru a asigura o aderență bună.

Câtă presiune ar trebui să pun în cauciucurile de BMX?

Poate că te întrebi câtă presiune trebuie să pui în cauciucuri BMX. Recomandăm să te uiți la valoarea PSi recomandată pentru cauciucuri BMX, care în majoritatea cazurilor poate fi găsită pe marginea cauciucului.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții