×
Meniu

Cauciucuri BMX

Sorting
Culori
Brand-uri
Pliabil
Presiunea în cauciuc
Lățime cauciuc
Diametru roată
Restabilește

Sorting

Aplică

Culori

RestabileșteAplică

Brand-uri

RestabileșteAplică

PliabilRestabileșteAplică

Presiunea în cauciuc


RestabileșteAplică

Lățime cauciuc

RestabileșteAplică

Diametru roată

RestabileșteAplică
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 6

Important de știut

Cauciucurile BMX rezistente și de înaltă calitate sunt esențiale oricărui rider

O pereche rezistentă de cauciucuri pentru bicicletele BMX este esențială pentru a căpăta experință atunci când te dai prin skatepark. Niște cauciucuri calitative îți oferă încrederea necesară și o calitate optimă pentru a face trick-uri grozave cu BMX-ul tău odată cu trecerea timpului.

Cauciucurile BMX sunt de mai multe feluri, si anume freestyle și street BMX. Acestea sunt concepute atât pentru a fi atât rezistente, cât și pentru a-ți oferi o stabilitate excelentă atunci când faci trick-uri pe un teren plat.

Cum să alegi dimensiunea potrivită a unui cauciuc BMX

Cauciucurile și roțile pentru biciclete Freestyle BMX sunt disponibile în dimensiunile de 12" până la 29".

Cu toate acestea, cauciucurile de BMX de 20 inch sunt cele mai întâlnite și preferate dimensiuni de majoritatea riderilor. Dacă ești un copil cu vârsta sub 12 ani, ar putea fi o idee mai bună să alegi o pereche mai mică de cauciucuri pentru BMX-ul tău.

Lățimea cauciucurilor pentru bicicletele BMX este de obicei între 1" și 2,4". Dimensiunea tubului interior al bicicletei BMX sunt listate în descrierea produsului. Majoritatea tuburilor pentru biciclete BMX se potrivesc tuturor lățimilor cauciucurilor.

Tipul de cauciuc variază de la model la model. Ca notă informativă, cauciucurile cu model au și o aderență mai bună. Cele fără un model aparte oferă mai mai puțină aderență, prin urmare și viteză mai mare. Majoritatea bicicletelor Freestyle BMX au cauciucuri largi, cu un model de rulare care asigura o aderență excelentă.

Câtă presiune ar trebui să pompezi în cauciucul tău?

Cât aer ar trebui să pompez în cauciucurile bicicletei mele? - Este recomandat să te uiți la PSI-ul recomandat pentru BMX-ul tău, care, în majoritatea cazurilor, poate fi găsit pe partea laterală a cauciucului.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții