Crăciun
Comandă înainte de 16 dec.  -  Informații suplimentare
×
Meniu

Trotinete Freestyle

  Filtru
Culori
Brand-uri
Înălțime totală
Tip Compresie
Tipul headset-ului
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Important de știut

Trotinete Freestyle - Următorul pas spre pro

Trotinetele freestyle sunt foarte rezistente, fabricate special pentru trick-uri în skatepark. Acest tip de trotinetă reprezintă varianta recentă a trotinetelor convenționale. Trotinetele freestyle au fost dezvoltate atunci când riderii au început să facă freestyle pe acestea, iar trotinetele tradiționale nu erau destul de rezistente la impacturile cauzate de trick-uri.

Caracteristici pentru trotinete freestyle

O trotinetă freestyle arată identic cu una normală, dar majoritatea trotinetelor freestyle nu pot fi pliate sau ajustate în înălțime. Design-ul acestora oferă o trotinetă rezistentă și puternică.

Mulți oameni vor o trotinetă care este rezistentă și ușoară în același timp, dar aceste două calități nu se intersectează mereu. Producătorii încearcă să fie inovatori atunci când vine vorba de materialele folosite. De aceea este posibil ca atunci când cumpărați piese de schimb speciale pentru trotinetă, acestea să fie mai scumpe decât o trotinetă completă.

Unii din producătorii de piese se axează în mare parte pe:

  • Deck și neck tare și rezistent
  • Roți mai tari și mai ușoare
  • Design dintr-o bucată
  • Ghidoane mai rezistente
  • Cleme mai rezistente

Trotinetele freestyle mai scumpe sunt construite cu un sistem de compresie, precum SCS, ICS și HIC. Fiecare are o alcătuire specială, dar toate oferă un mecanism de direcție mai rezistent.

Trotinete freestyle standard sau personalizate?

Aceste trotinete freestyle sunt toate complete, fiind construite din piese ce provin de la același producător. Asta asigură faptul că piesele se potrivesc, și este mai ieftin decât să cumpărați piesele separat.
Puteți găsi trotinete freestyle standard, ce vor fi pe placul începătorilor dar și utilizatorilor mai avansați. Prețul pentru o trotinetă freestyle poate să varieze, deoarece calitatea pieselor variază.

Utilizatorii experimentați vor de cele mai multe ori o trotinetă ce are toate piesele de cea mai bună calitate. De aceea aceștia aleg trotinete freestyle personalizate. Această categorie include trotinete complete asamblate de experți dar și trotinete asamblate de utilizatori.

SkatePro oferă trotinete personalizate, proiectate și asamblate de experții noștrii. Dar poți totodată, să alegi singur piesele ce vor forma trotineta ta cu opțiunea Construiește-ți Trotineta Favorită.

Poți citi mai multe despre trotinete freestyle aici.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții