×
Meniu

Trotinete Freestyle

Sorting
Culori
Brand-uri
Tip Compresie
Tipul headset-ului
Înălțime totală
Restabilește

Sorting

Aplică

Culori

RestabileșteAplică

Brand-uri


RestabileșteAplică

Tip Compresie


RestabileșteAplică

Tipul headset-ului

RestabileșteAplică

Înălțime totală

RestabileșteAplică

Ghid de mărimi pentru Trotinete

Înălțimea trotinetei poate să facă o mare diferență în ceea ce privește buna dispozitie si disctracția de care ai parte atunci când the dai pe trotinetă. De aceea recomandăm tuturor riderilor să urmeze acest tabel cu ghidul de mărimi pentru trotinete, înainte de a comanda:

Înălțimea ta Vârsta approx. Înălțime recomandată pentru trotinetă
95-112 cm 3-5 ani Sub 70 cm
112-126 cm 5-7 ani 60-75 cm
126-138 cm 7-9 ani 65-79 cm
138-149 cm 9-11 ani 75-80 cm
149-160 cm 11-13 ani 75-85 cm
160-172 cm 13-15 ani 78-85 cm
Peste 172 cm 15+ ani 79+ cm

Dacă doriți o recomandare mai personalizată, vă recomandăm să măsurați distanța de la sol la înălțimea șoldului persoanei, precum și înălțimea de la sol la buric, apoi să găsiți un scuter cu înălțimea undeva între șold și buric.

Riderii mai experimentați preferă trotinete mai înalte, pe când ați rideri preferă trotinete mai mici. Totul depinde de stil, preferințe și cu ce obișnuiești.

Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Important de știut

Trotinete Freestyle - Următorul pas spre pro

Trotinetele freestyle sunt foarte rezistente, fabricate special pentru trick-uri în skatepark. Acest tip de trotinetă reprezintă varianta recentă a trotinetelor convenționale. Trotinetele freestyle au fost dezvoltate atunci când riderii au început să facă freestyle pe acestea, iar trotinetele tradiționale nu erau destul de rezistente la impacturile cauzate de trick-uri.

Caracteristici pentru trotinete freestyle

O trotinetă freestyle arată identic cu una normală, dar majoritatea trotinetelor freestyle nu pot fi pliate sau ajustate în înălțime. Design-ul acestora oferă o trotinetă rezistentă și puternică.

Mulți oameni vor o trotinetă care este rezistentă și ușoară în același timp, dar aceste două calități nu se intersectează mereu. Producătorii încearcă să fie inovatori atunci când vine vorba de materialele folosite. De aceea este posibil ca atunci când cumpărați piese de schimb speciale pentru trotinetă, acestea să fie mai scumpe decât o trotinetă completă.

Unii din producătorii de piese se axează în mare parte pe:

  • Deck și neck tare și rezistent
  • Roți mai tari și mai ușoare
  • Design dintr-o bucată
  • Ghidoane mai rezistente
  • Cleme mai rezistente

Trotinetele freestyle mai scumpe sunt construite cu un sistem de compresie, precum SCS, ICS și HIC. Fiecare are o alcătuire specială, dar toate oferă un mecanism de direcție mai rezistent.

Trotinete freestyle standard sau personalizate?

Aceste trotinete freestyle sunt toate complete, fiind construite din piese ce provin de la același producător. Asta asigură faptul că piesele se potrivesc, și este mai ieftin decât să cumpărați piesele separat.
Puteți găsi trotinete freestyle standard, ce vor fi pe placul începătorilor dar și utilizatorilor mai avansați. Prețul pentru o trotinetă freestyle poate să varieze, deoarece calitatea pieselor variază.

Utilizatorii experimentați vor de cele mai multe ori o trotinetă ce are toate piesele de cea mai bună calitate. De aceea aceștia aleg trotinete freestyle personalizate. Această categorie include trotinete complete asamblate de experți dar și trotinete asamblate de utilizatori.

SkatePro oferă trotinete personalizate, proiectate și asamblate de experții noștrii. Dar poți totodată, să alegi singur piesele ce vor forma trotineta ta cu opțiunea Construiește-ți Trotineta Favorită.

Poți citi mai multe despre trotinete freestyle aici.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții