×
Meniu

Schiuri twintip & Schiuri freestyle

Important de știut

Schiurile Twintip sau Schiurile de Parc - Construcția acestora

Schiurile twintip sunt, de fapt, numite și schiuri de parc, deoarece atât vârfurile, cât și cozile au curbe în sus. Vârfurile și cozile curbate previn rezistența și facilitează efectuarea de trick-uri în parcuri și pe pante. În plus, este posibil să faci aterizări înapoi cu o pereche de schiuri twintip, la fel cum poți schia înapoi. De aceea s-ar putea să fie numite uneori și schiuri truc. Designul cu vârf dublu a devenit mai mult sau mai puțin designul standard al majorității schiurilor de parc, deoarece este un design excelent pentru zăpada puțin mai adâncă.

Schiurile acestea au adesea o flexibilitate moale - atât pe partea lungă a schiului, cât și la torsiune - făcându-le rezistente și flexibile. În general, acest tip de schiuri au, de asemenea, un vârf larg, coadă și mijloc / talie, iar construcția constă din materiale moi pentru o mai bună absorbție a șocurilor. Schiurile Twintip au, de obicei, vârful și coada balansate combinate cu o înălțime sau un mijloc plat.

Schiurile de trick-uri sunt schiuri freestyle

Schiurile de trick-uri sunt deseori numite și schiuri freestyle, deoarece sunt potrivite pentru diferite discipline de freestyle, la fel ca snowboard-urile. Diferite discipline de freestyle au făcut parte din scena schiului de mai mulți ani, dar în anii '90 unii schiori au început să facă trick-uri în parcurile făcute pentru snowboarding. Schiorii aveau nevoie de un nou tip de schiuri pentru noua disciplină și, în curând, mai mulți producători au început să producă schiuri cu design cu vârf dublu.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții