Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Genti de skate & rucsacuri pentru skate

  Filtru
Brand-uri

Avem genți pentru fiecare scop

Ai nevoie de o geantă de skate pentru a-ți transporta rolele, patinele cu rotile sau patinele de gheață prin oraș? Poate că ai nevoie de un accesoriu pentru a-ți transporta mobilul, portofelul sau cheile atunci când ieși afară la recreere? Ai putea fi, de asemenea, în căutarea unui rucsac pentru a-ți transporta laptopul, tableta și cărțile la școală sau la serviciu, sau poate căuți o geantă robustă pentru a-ți transporta echipamentul pe distanțe mari? Avem ceea ce ai nevoie.

Știm importanța de a-ți putea transporta echipamentul într-un mod sigur și confortabil. În selecția noastră largă de genți, vei găsi tot felul de dimensiuni și modele, de la genți mici, până la genți mari de călătorie cu roți și genți pentru transportul schiurilor și snowboard-urilor.

În categoria noastră de schi și snowboard, vei găsi, de asemenea, genți și curele destinate sporturilor de înaltă performanță, cum ar fi schi fond și schi cu role, unde greutatea, forma, potrivirea și utilizabilitatea sunt importante.

Făcute pentru a rezista la uzură

Toate gențile noastre au un lucru în comun. Toate sunt de înaltă calitate și sunt făcute să reziste uzurii la care sunt expuse.

Aceasta înseamnă că toate mărcile sunt alese deoarece sunt cele mai puternice mărci în ceea ce privește calitatea, designul și prețul.

De la genți de skate, rucsaci până la genți de schi, snowboard și călătorii. Indiferent de îți dorești, fi sigur că aici vei găsi.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții