×
Meniu

Role Freestyle

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Diametru Roți

Caracteristici pentru role freestyle

Rolele freestyle, cunoscute și ca role de freeride sau freeskates, sunt o categorie ce conține role inline pentru diferite scopuri. Dar acestea au câteva similarități. Au roți de dimensiune medie ce sunt amplasate foarte aproape una de cealaltă. Rolele freestyle sunt caracterizate de către gheata dură ce oferă extra protecție, ceea ce face aceste role apte pentru trickuri. Cu excepția acestor caracteristici generale, aspectul rolelor freestyle poate diferi foarte mult. Unele dintre ele arată ca rolele de fitness, în timp ce altele arată mai mult ca niște role agresive, cu roți mai mici și gheata robustă. Unele role freestyle au roți mai mari la mijloc, pentru viraje ușoare. Acestea sunt potrivite pentru slalom.

Aici poți găsi selecția noastră de role freestyle și freeskates, un nou tip de role inline, ideale pentru patinajul urban modern, ce a devenit din ce în ce mai popular. Acestea sunt mai robuste față de rolele inline normale și sunt concepute pentru skaterii ce vor libertate maximă atunci când se dau pe role.

Cum pot folosi rolele freestyle?

Rolele freestyle sunt un hibrid al rolelor inline ce au elemente din rolele de fitness și din rolele mai durabile, precum cele folosite pentru hochei sau cele agresive. Asta înseamnă că acestea pot fi folosite la slalom, patinajul agil, antrenamente dar și pentru hochei pe role sau trickuri.

Rolele freestyle sunt recunoscute ca role urbane, deoarece sunt folosite în cadre urbane. Un alt motiv al popularității rolelor freestyle este că acestea pot fi folosite în diferite moduri. Puteți folosi rolele freestyle pentru ture prin oraș precum și trickuri, fără să trebuiască să schimbați rolele. Mai mult decât atât, acestea sunt foarte confortabile și oferă un sprijin pentru gleznă foarte bun. Dacă doriți să folosiți rolele freestyle doar pentru trickuri atunci aveți nevoie de role agresive și nu de role freestyle.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții