Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Patine de gheață pentru copii

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Gheată ajustabilă
Boot/Shell tip

Important de știut

Patinele pentru copii - un mod de distracție pentru copii

Aici poți găsi selecția noastră de patine pentru copii. Dar este și categoria în care vei găsi patine reglabile, patine pentru copii mici și o gamă largă de patine pentru fete. Unele dintre aceste patine pentru copii sunt potrivite atunci când dorești să joci hochei pe gheață, în timp ce altele sunt doar pentru distracție cum ar fi pentru recreație și exerciții pe gheață.

Patine pentru copii mici

Câteva dintre modelele din gama noastră de produse sunt concepute pentru copiii foarte mici. Aceste patine pentru gheață pot fi montate direct pe cizma copilului, făcând posibilă purtarea cizmelor preferate în momentul în care copilul va patina, în loc să folosească o cizmă pentru patinaj pe gheață, care nu este atât de confortabilă de purtat pentru cei micuți.

În general, patinele de gheață pentru cei mici au două lame pe patină pentru un echilibru și un control mai bun. În plus, au un spațiu extra-larg pentru a crește și mai mult stabilitatea. Aceste patine pentru copii sunt dezvoltate pentru copiii mici care învață să patineze pe gheață pentru prima dată.

Patine pentru copii mai mari - fete și băiețis

Majoritatea patinelor pentru copii din această categorie sunt foarte asemănătoare cu patinele pentru adulți, atât datorită designului, cât și a funcționalității. Patinele de gheață pentru copii vor fi adesea identice, deoarece sunt de fapt cam aceleași patine - dar într-o dimensiune mai mică. Patinele sunt disponibile cu lame de oțel. Multe dintre patine au un sistem de închidere ușoară cu catarame de memorie care „amintesc” cât de mult au fost fixate cataramele ultima dată când au fost folosite.

Mai multe dintre patinele pentru copii sunt reglabile, ceea ce înseamnă că pot fi ajustate, nu doar una, ci mai multe dimensiuni. Datorită acestei caracteristici, copilul tău va putea folosi aceste patine pentru mai multe sezoane.

Consultați ghidul nostru de cumpărare pentru

patine de gheață, care vă sfătuiește despre cum să alegeți dimensiunea și modelul corect.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții