Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Căști Skate & Căști Role

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Dimensiune reglabilă
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Diferența dintre căști de biciclete și căști de skate

Casca este cea mai importantă parte a echipamentului tău de protecție și primul lucru pe care trebuie să îl obți atunci când începi să te dai cu rolele, skateboard-ul sau cruiserul.

În timp ce căștile de biciclete și cele de skate au multe în comun, cum ar fi protejarea capului de răniri, există câteva diferențe importante de care trebuie să fii conștient înainte de a cumpăra una. Cele două diferențe majore sunt:

  • Căștile de skate sunt rezistente la impacturi multiple, în timp ce căștile de biciclete convenționale trebuie schimbate după un singur impact grav
  • Căștile de skate sunt fabricate într-o formă pentru a-ți proteja și partea din spate a capului, în timp ce căștile de bicicletă convenționale nu merg până la gât

Aceste căști au standarde de testare diferite și ștampile de aprobare diferite, dar multe căști de skate au fost aprobate și pentru ciclism (inclusiv căști BMX). Deci, dacă doriți o cască pentru ciclism care să arate ca o cască de skate, este o idee bună să vă uitați în certificate înainte de a face o achiziție.

Un certificat este adesea văzut printre căștile noastre, denumit EN 1078, care aprobă căști atât pentru skate, cât și pentru biciclete. Deci, dacă doriți un skate, o bicicletă, o cască BMX sau chiar o cască de trotinetă freestyle, alege una cu certificatul EN 1078.

Cum să așezi corect o cască de skate?

Pentru a obține cea mai bună protecție, este important ca casca să fie așezată corespunzător pe cap. Unele căști au un sistem de închidere reglabil în spatele căștii pentru a asigura o potrivire adecvată, iar altele vin cu un set suplimentar de căptușeală cu o grosime diferită. Curelele sunt, de asemenea, reglabile. Acestea ar trebui strânse, dar nu prea strânse. Curelele ar trebui să formeze un Y chiar sub ureche fără a atinge urechea. Casca se potrivește atunci când poți scutura puțin din cap fără să se miște casca.

Toate căștile au tampoane de spumă pentru un confort mai bun și pentru o potrivire mai bună. În același timp, căștile sunt disponibile cu un sistem de ventilație, care împiedică supraîncălzirea capului atunci când patinezi sau mergi cu bicicleta.

Dacă nu ești sigur cu privire la ce cască vrei sa alegi, te rugăm să nu eziți să ne contactezi serviciul nostru pentru clienți.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții