×
Meniu

Schiuri pentru copii

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lungime
Tip
Nivel Abilități

Important de știut

De ce să optezi să cumperi schiuri pentru copii?

Mulți părinți închiriază schiuri pentru copii lor pentru prima dată când pleacă într-o vacanță la schi. Este, de asemenea, un început excelent, dar există multe avantaje ale cumpărării schiurilor și echipamentelor de schi pentru copii. Dacă cumpărați în loc să închiriați, copiii pot încerca echipamentul de schi înainte de a merge la schi, fie să se obișnuiască cu schiurile și cizmele de schi, fie să le încerce pe o panta locală atunci când este zăpadă. Acest lucru îl va ajuta pe copil să se simtă sigur și confortabil cu schiurile și echipamentul. În plus, ești asigurat de produse de calitate și vei economisi timp, nefiind nevoit să stai la coadă la închirierea schiurilor.

Avantajele cumpărării schiurilor pentru copii

Schiurile pentru copii sunt concepute având în vedere greutatea, fizica și tehnica copilului. Deși, schiurile pentru copii sunt similare cu schiurile pentru adulți, există și unele diferențe. Schiurile pentru copii sunt mai ușoare și mai rapid de manevrat. Dacă găsești perechea potrivită de schiuri, avantajul va fi că tehnicile și abilitățile de schi ale copilului tău se vor dezvolta foarte repede și va fi mai mult timp ocupat cu distracția pe zăpadă.

Schiuri pentru copii - Diferite tipuri pentru acțiuni diferite

Schiurile pentru copii sunt disponibile în aceleași modele ca schiurile pentru adulți.

Skiuri all-mountain

Schiurile all-mountain sunt un tip de schiuri foarte versatile, potrivite pentru schiat pe pârtii și sunt suficient de largi pentru a explora și schiatul în afara pârtiei. Majoritatea copiilor se vor distra cu acest tip de schiuri.

Schiuri race

Schiurile race pentru copii oferă siguranță și stabilitate la viteze mari pentru schiorii avansați. Este de obicei un tip de schi mai îngust și puțin mai rigid, ceea ce face distractiv să schiezi rapid pe pârtii. Sunt construite pentru schiat rapid și precis pe cea mai tare zăpadă.

Skiuri twintip

Twintip înseamnă că vârfurile și cozile schiurilor sunt îndoite, ceea ce face mai ușor să schiezi înapoi și să faci trucuri pe pârtii și în parc. Twintip a devenit, de asemenea, mai mult sau mai puțin standardul celor mai noi schiuri freeride. Schiurile pentru copii cu design twintip sunt în general mai late în față, în spate și în mijloc și sunt construite din materiale mai moi pentru a absorbi presiunea de la aterizările dure. Avantajele alegerii twintip includ faptul că vârfurile și cozile curbate sunt mai puțin susceptibile de a fi prinse în denivelări pe pistă, în afara pistei și în parc.

Alege categoria de schiuri pentru copii de mai sus și explorează gama noastră largă de schiuri și echipamente de schi pentru copii.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții