×
Meniu

Schiuri copii și Echipament schi

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lungime
Utilizare optimă
Nivel Abilități

Important de știut

Avantajele achiziționării de schiuri pentru copii

Achiziționarea schiurilor pentru copiii are o serie de avantaje care le poate îmbunătăți experiența pe pârtie. În loc să o lași în baza magazinelor de închiriat care uneori pot fi foarte aglomerate, poți avea control deplin asupra calității schiurilor alese. De asemenea, copilul tău are timp să se familiarizeze cu propriile echipamente, ceea ce îi crește încrederea de sine.

Diferite tipuri de schiuri pentru copii

Daca vrei să achiziționezi schiuri cu tot cu legături, vei avea o misiune tare ușoară, deoarece acestea sunt reglabile, prin urmare se potrivesc mai multor dimensiuni de clăpari. Dacă alegi să cumperi schiuri fără legături, atunci trebuie să cauți legături pentru a se potrivi modelului ales. Schiurile pentru copii se împart în cinci categorii, care sunt aproape o reflectare directă a schiurilor pentru adulți: de pârtie, all-mountain, cu două vârfuri, freeride și cele de curse. Schiurile pentru copii diferă de cele pentru adulți, deoarece au o lungime mai mică și sunt confecționate din materiale mai ușoare și mai moi. Nu există schiuri specifice pentru fete sau băieți, dar unele culori clasice sunt folosite pentru a atrage fiecare gen.

Alte echipamente de schi pentru copii

Există și alte echipamente care sunt esențiale pentru copii atunci când schiază. Luând în considerare protecția, o cască este foarte recomandată și este obligatorie în majoritatea școlilor de schi. O pereche de ochelari confortabili și bine ventilați, îți va ajuta copilul să vadă chiar și în zilele cu zăpadă. Să nu uităm de clăparii și bețele de schi, care sunt achiziții esențiale pentru copilul tău.


Ghidul nostru pentru Cumpărarea schiurilor pentru copii include mai multe informații generale despre schiurile pentru copii și juniori. De asemenea, poți găsi instrucțiuni despre cum să alegeți dimensiunea potrivită cu ajutorul ghidlului de schiuri.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții