×
Meniu

Haine & Stick-ere Skateboard

Hainele de skateboard te vor menține fresh și gata de acțiune

Acum că ai placă și îmbrăcămintea specifică de skate de ce să nu adaugi noi elemente gamei tale de skate, pentru a-ți îmbunătăți setup-ul? Aceasta poate include orice: de la stick-ere, ochelari de soare, o sticlă de apă sau un portofel îndemânos. Ce zici de o pereche de ochelari de soare? Achiziționarea unor ochelari de soare pentru skate soluția optimă de a te ajuta să te concentrezi pe riding în zilele mai însorite, precum și un accesoriu gozav pentru ținuta ta de skate.

Unde trebuie să lipsesc stick-erele pentru skateboard?

Stick-erele pentru skate sunt ideale pentru decorarea și personalizarea plăcii sau căștii tale. Îți poți lua fie unul sau două autocolante sau îți poți cumpăra un pachet întreg de autocolante pentru skateboard, dacă dorești să îți decorezi placa în întregime.

Pe lângă faptul că acestea oferă plăcii tale un aspect super fresh, stick-erele pot fi utile și pentru a-ți proteja deck-ul. Astfel, îi vor oferi deck-ului un strat suplimentar de protecție atunci când aluneci pe șine sau faci grind-uri pe borduri. De asemenea, majoritatea stick-erelor pentru skate sunt rezistente la apă, oferind deck-ului tău o protecție suplimentară împotriva elementelor exterioare.

Ai nevoie de un alt accesoriu grozav care să se potrivească echipamentului tău de riding? Aruncă o privire peste secțiunea noastră de Kendamas.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții