×
Meniu

Penny Board & Cruiser de Plastic

În această categorie poți găsi skateboard-uri din plastic renumitele Penny board-uri precum și plăci din plastic de la alte mărci.

Penny board - brand și concept

Penny board este un brand fondat de Ben Mackay în Australia. Skateboard-urile mici și ușoare din plastic au devenit atât de populare încât marca Penny a devenit destul de mult sinonimă cu placa de cruising din plastic. Chiar dacă Penny este de departe cea mai populară marcă din industria plăcilor de cruising din plastic, alte mărci au început să câștige teren și poți găsi și alte cruisere de plastic de calitate de la alți câțiva producători.

Designul pennyboard-ului este inspirat de designul skateboard-urilor din plastic din anii '70. Plăcile Penny sunt mici, cu o punte îngustă, care oferă abilități excelente de întoarcere și facilitează deplasarea, chiar și în zone cu mulți oameni.

Skateboard-uri Penny și skateboard-uri convenționale

Puntea unui skateboard Penny se caracterizează prin faptul că este mai mică și mai îngustă decât o punte de skateboard convențională. În plus, skateboard-urile Penny sunt fabricate din plastic în loc de lemn, ceea ce le face extrem de ușoare. Plasticul facilitează, de asemenea, crearea de deck-uri cu tot felul de culori și modele. Roțile sunt mari și moi, ceea ce le face să fie rapide, dar aderente pe asfalt.

Unii oameni vor recunoaște designul vechi al skateboard-urilor Penny din skateboard-urile din anii 1970 și astfel vor avea o preferință pentru aceste plăci. Dar pennyboards - skateboard-urile din plastic, au un grup larg de adepți, nu în ultimul rând în rândul tinerilor, deoarece are o dimensiune practică, este ușor de manevrat și, prin urmare, este potrivit pentru cruising prin oraș și, în plus, sunt ușor de transportat în rucsac sau în mână.

Skateboard-urile Penny sunt excelente pentru transport și cruising prin oraș. Dar dacă dorești o placă făcută special pentru trick-uri, atunci vei avea nevoie de un skateboard din lemn.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții