La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților
Oferte speciale și promoții  -  Afișează ofertele
×
Meniu

Osie Trotinetă

  Filtru
Brand-uri
Lungime Osie

Important de știut

Osia trotinetelor vine în diferite variante.

Aici poți găsi o osie de schimb pentru trotinetă dacă șuruburile originale ale roții s-au rupt sau șuruburile s-au rotunjit.

Sarcina osiei este de a conecta roțile la trotinetă într-un mod durabil, care să mențină viteza.

Cele mai recunoscute materiale sunt oțelul și aluminiul. Oțelul este mai puternic, iar aluminiul este mai ușor, astfel încât cea mai bună osie pentru trotinetele profesionale depinde de preferințele riderului individual și de stilul lui.

Șuruburile osiei trotinetei vin fie cu un kit de șuruburi și butuc, fie cu un filet integrat. Lungimea și diametrul axului diferă, de asemenea, iar unele dimensiuni sunt potrivite pentru anumite mărci, de exemplu furcile Ethic și District sunt compatibile cu 85mm. Dimensiunea standard pentru diametrul șurubului axului scuterului este de 8 mm, dar sunt disponibile și în 6 mm, 10 mm. și peste tot între ele.

Există o osie a trotinetei pentru roata din spate și o osie pentru roata din față. Când cumperi o osie pentru roata din spate, este important ca diametrul și lungimea acesteia să se potrivească deck-ului, iar atunci când cumperi o osie pentru roata din față, este important să se potrivească cu furca.

Pe osie se pot monta peguri

Majoritatea pegurilor pot fi personalizate pentru a se potrivi cu aproape orice deck cu ajutorul distanțierilor și a unei osi lungi.

Dimensiunea osiei depinde de câte peguri dorești să instalezi pe fiecare osie și de ce fel de deck și furcă utilizezi.

Este o idee bună să îți măsori vechiul șurub pe deck-ul trotinetei înainte de a cumpăra unul nou, pentru a te asigura că cumperi lungimea potrivită. Citește mai multe despre lungimea șuruburilor de roată individuale și despre ce modele se potrivesc pe ce punte de pe paginile produsului. Dacă ai întrebări cu privire la configurarea pentru trotinetele profesionale, nu ezita să ne suni.

Pentru mai multe informații și detalii tehnice despre osiile trotinetelor profesionale, fă clic aici.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții