×
Meniu

Legături Schiuri

  Filtru
Brand-uri
Utilizare Optimă
Lățime braț frână
DIN Range
Tip de legătură

Important de știut

Cum să alegi cele mai bune legături pentru schiuri

Când cumperi o pereche de legături de schi, este important să te întrebi ce fel de schior ești. Ești începător? Ești intermediar? Sau un schior cu experiență? O regulă generală este: Cu cât obțineți mai multă experiență, cu atât dorești să fie mai strânse legăturile tale.

În plus, dorești un set de legături de schi, care să se potrivească stilului tău de riding și greutății corporale, deoarece este important, ca legăturile să îți elibereze clăparii la momentul potrivit. Dacă ești începător, este o idee bună să ceri sfatul unui schior cu experiență pentru a te ajuta la alegerea și ajustarea legăturilor de schi.

Legăturile de schi alpin se caracterizează prin faptul că legătura este strânsă atât la vârf, cât și la călcâie, opus legăturilor de fond care conectează de obicei doar în față.

Clăparii și legăturile de schi trebuie să se potrivească

Poate că ți-ai luat o pereche nouă de clăpari și tocmai ți-ai dat seama că nu se vor potrivi cu legăturile tale de schi. În multe cazuri, va trebui să ai legăturile ajustate pentru a se potrivi lungimii tălpii clăparului. În unele cazuri, legăturile de schi vor trebui remontate pentru a funcționa cu un clăpar nou.

În secțiunea noastră de legături de schi, vei găsi o mare varietate de legături diferite de la mărci precum Salomon, Rossignol și Marker.

Dacă aveți întrebări despre compatibilitate sau orice altceva, nu ezitați să contactați serviciul clienți SkatePro.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții