×
Meniu

Pantaloni scurți de impact pentru skateboard

  Filtru
Brand-uri
Mărime

Plimbă-te cu încredere cu pantaloni scurți de impact

Pantalonii scurți de impact sunt meniți să-ți protejeze zona șoldului, coapsei și a feselor. Aceștia au lungimea pantalonilor scurți obișnuiți, dar conțin căptușeală în locurile potrivite, pentru a atenua impactul în momentul căderii. Îi poți purta sub haine și ajută la ameliorarea durerilor de a doua zi, precum și protecția împotriva impacturilor mai grave.

Purtarea pantalonilor de impact este recomandată în special skaterilor începători, dar este, de asemenea, utilă pentru orice tip de riding în care poți ateriza pe șold sau în fund - cum ar fi riding-ul pe rampe. Pantalonii scurți de impact pentru skateboard sunt versatili și pot fi folosiți și pentru alte sporturi de acțiune, cum ar fi patinaj în linie și cascadorii cu trotinete.

Bureți tari sau moi în funcție de preferință

Pantalonii scurți căptușiți se găsesc într-o gamă largă de stiluri și modele. Tampoanele mai dure și mai rigide conțin căptușeală mai puternică și spumă EVA durabilă. Acest lucru îți oferă protecție optimă împotriva celor mai dure impacturi. Bureții mai subțiri vor oferi mai multă flexibilitate, dar nu atât de multă protecție.

Sesiunile de skate pot fi un antrenament extenuant. Din acest motiv, multe mărci își proiectează pantalonii scurți astfel încât să fie respirabili și cu calități de absorbție a umezelii.

Pantalonii căptușiți sunt doar un element al echipamentului de protecție pe care ar trebui să-l porți în sesiunile de riding. Pentru protejarea capului, vă sugerăm să aruncați o privire peste gama noastră de căști de skateboard.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții