Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Manșoane trotinetă

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lungime Grip
Manșoane compatibile cu
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Important de știut

Manșoanele pentru trotinete freestyle adaugă confort și control

În această categorie vei găsi manșoane în diferite culori, design-uri și mărimi ideale pentru trotineta ta. Manșoanele pentru trotinete freestyle oferă oportunitatea de a personaliza trotineta astfel încât să se potrivească cu personalitatea riderului și totodată să atragă privirile în skatepark.

Manșoanele pentru trotinete sunt esențiale pentru a câștiga mai mult control în timpul trick-urilor și a aterizărilor. În același timp, ele asigură confortul atunci când te dai. Manșoanele pentru trotinete freestyle sunt făcute din cauciuc sau spumă sau un mix din cele două pentru un adaos de confort și siguranță.

Manșoane trotinete: capete și flanșe

Manșoanele pentru trotinete freestyle sunt fabricate de diferite branduri, Odi și Ethic DTC fiind două dintre cele mai populare. Pentru a închide capetele manșoanelor, unele branduri preferă așa zisele capete pentru ghidoane. Alte manșoane sunt deja închise în unul din capete, complet sau cu flanșe. Manșoanele cu flanșe au un disc rotund la capătul interior al manșoanelor. Aceste manșoane adaugă control dar pot îngreuna bar spin-urile. Poate fi destul de greu de schimbat manșoanele unei trotinete. Dacă aveți probleme în timpul procesului,

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții