×
Meniu

Căști Skateboard & Căști Longboard

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Dimensiune reglabilă
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Ar trebui să porți întotdeauna o cască de skateboard

Destul de des auzim fraza „Skateboardingul mi-a salvat viața”, totuși, este un sport de acțiune și riscurile de accidentare sunt destul de mari. Deci, dacă dorești să te ferești de accidente grave, poartă o cască de skateboard, aceasta este o necesitate.

Căștile de skate sunt făcute pentru a te proteja și pentru a te ajuta la progres

Nu este greu să ne imaginăm că un impact în timpul sesiunii de skateboard poate fi foarte grav, ca de exemplu când vorbim despre o suprafață dură, cum ar fi o piscină din skatepark din beton, o stradă de asfalt sau o șină metalică. Nu vei dori să te rănești pe niciunul dintre aceste elemente, așa că ar fi bine să îți iei o cască de skate sau de longboard.

Pe lângă faptul ca te vei simți în siguranță când porți protecțiile, te vei simți și de asemenea relaxat și îți va fi mai ușor să renunți la frică.

Căști de skateboard multifuncționale

Și din moment ce suprafața de impact este una dintre cele mai grele în timpul unei căderi de skateboarding, acele căști sunt adesea fabricate cu caracteristici de utilizare multifuncționale. Asta înseamnă că vă puteți folosi casca de skate și atunci când faceți ciclism, scuter, patinaj cu role și sporturi similare cu role. Asigurați-vă că verificați certificarea căștii dvs. de skateboarding.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții