×
Meniu

Pinioane BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Numărul dinților
Montare foaie angrenaj
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Găsește un pinion BMX freestyle cu dinți potriviți

Pentru a crea mișcare înainte pe o bicicletă BMX, sunt necesare pinioane cu roți dințate. Câtă viteză poți obține, este determinată de câți dinți ai pe pinionul din față al bicicletei. Dacă pinionul frontal este mai mare, acesta oferă mai multă viteză, dar necesită mai multă putere pentru a pedala. Pe o bicicletă Freestyle BMX, cel mai frecvent număr de dinți de pe pinionul din față este între 25-28.

Pe un Freestyle BMX, pinioanele pot fi montate cu un șurub. Acest lucru este cunoscut sub numele de drive-bolt. Unele roți dințate BMX sunt montate pe o manivelă compatibilă cu spline. Roțile dințate BMX sunt montate pe o manivelă compatibilă cu spline care permite un cuplu mai mare decât acționarea cu șurub. Motivul este că splina oferă aproximativ 48 de puncte de contact între pinion și manivelă opuse celei oferite într-o unitate cu șurub.

Un pinion cu 48 de puncte de contact s-ar putea să sune ca alegerea evidentă, dar o mulțime de rideri Freestyle BMX preferă un pinion montat cu șurub, deoarece oferă de fapt riderului capacitatea de a strânge pinioanele.

Avem o gamă largă de diferite pinioane BMX pentru biciclete, care sunt compatibile atât cu manivele cu șurub, cât și cu manivele compatibile cu spline. Acestea sunt livrate împreună cu un adaptor în acest scop. Citiți mai multe despre acest lucru în descrierea specifică a produsului.

Ar trebui să folosiți o protecție pinion bicicletă BMX?

Dacă ești un rider foarte agresiv care se dă regulat pe șina sau trotuar, îți recomandam să iei în considerare unul dintre pinioanele noastre păzite.

Avem câteva pinioane care vin cu un strat suplimentar de protecție, deoarece o bucată de metal protejează dinții și, prin urmare, și, în multe cazuri, extinde durata de viață a pinionului. Un pic mai scump cu siguranță, dar este nevoie doar de un accident nefericit și banii în plus vor fi cheltuiți bine.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții