×
Meniu

Pinioane BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Numărul dinților
Montare foaie angrenaj
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Important de știut

Care este funcția unui pinion?

Pinioanele BMX sunt necesare pentru a facilita transmisia oricărei biciclete. Acestea sunt o parte cheie a sistemului de propulsie al bicicletei și influențează modul în care se simte riding-ul. Pinionul este una dintre cele mai plate părți a unui setup de BMX și vine într-o gamă de culori și stiluri pentru a te ajuta să îl personalizezi după plac.

Pinioanele pentru bicicletele BMX sunt confecționate de obicei din aluminiu sau oțel. Pinioanele din aluminiu au un raport rezistență/greutate mai mare, în timp ce pinioanele din oțel sunt mai rezistente, mai accesibile, dar mai grele. Este recomandat să iei în considerare și o protecție pentru pinionul BMX. Acest lucru este recomandat în special pentru călăreții agresivi care mușcă în mod regulat șina sau strada.

Ce dimensiune a pinionului este cea mai bună pentru BMX?

Dimensiunea pinionului de care aveți nevoie depinde de stilul dvs. de condus. Dimensiunile acestora sunt măsurate în funcție de nr. de dinți. Cel mai frecvent număr de dinți al unui pinion pentru roata din față a unui BMX este între 25 și 28. Cu toate acestea, acesta poate varia de la 16 la 45. Cele mai multe biciclete BMX complete moderne vin cu un raport de transmisie 25/9.

Cu cat nr. de dinți de la pinionul din față este mai mare, cu atât și raportul de transmisie va crește. Asta înseamnă că va fi mai greu de pus în mișcare, însă vei putea atinge viteze mai mari în schimb. Pinioanele Race BMX au de obicei un raport de transmisie mai mare, astfel, riderii pot genera mai multă putere pentru un riding optim.

Dacă ai nevoie de mai multe piese pentru a-ți atinge un nou obiectiv pentru setup-ul BMX-ului tău? Vezi Roțile noastre BMX și Pedalele BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții