×
Meniu

Inline Role Bărbați

Role Bărbați|Femei|Copii
  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Diametru Roți
Nivel abilități
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Echipează-te cu role pentru bărbați

Aici poți găsi role de bărbați. Rolele pentru bărbați din această categorie sunt role de fitness, ceea ce înseamnă că acestea sunt ideale pentru antrenamentul pe role. Puteți găsi role pentru începători dar și pentru intermediari.

O grămadă de bărbați preferă rolele inline și nu rolele quad. Asta se datorează faptului că rolele inline pot fi folosite pentru mai multe activități, au o stabilitate direcțională mai bună, ce le face ideale pentru viteze mari. Mai mult decât atât, multe role inline au un design neutru sau chiar masculin față de rolele quad.

Cadre pentru role inline de bărbați

Majoritatea rolelor de bărbați au un cadru din compozit sau din aluminiu. Un cadru obișnuit din plastic este recomandat doar utilizatorilor cu greutate sub 80kg, de aceea este o idee bună să alegeți cadru din aluminiu atunci când cumpărați role de bărbați. Cadrul din compozit este mai moale și nu la fel de direct precum cel din aluminiu, există mai multă rezistență și va trebui să depuneți mai mult efort pentru a crea momentum. Cadrul din aluminiu este mai dur decât cel din plastic, ce ajută la stabilitate și la viteză. Totuși, rolele agresive sunt adesea produse cu un cadru de plastic puternic, deoarece este mai potrivit trick-urilor.

O caracteristică generală a rolelor pentru bărbați din această categorie este gheata înaltă ce oferă confort și suport pentru gleznă. Acestea sunt concepute pentru folosirea în aer liber, pentru antrenament sau pentru transport. Dacă ești în căutare de role de bărbați pentru antrenament sau doar vrei să te distrezi pe ele, vei găsi cu siguranță modelul potrivit aici.

Role cu sau fără frână?

Majoritatea rolelor pentru bărbați sunt echipate cu frână în partea din spate a rolelor. Dacă ești începător sau folosești rolele pentru antrenament, este o idee bună să alegi role cu frână. Dacă dorești să folosești rolele pentru viteză sau hochei, ar trebui să alegi un model care este conceput special pentru acel sport, iar aceste modele adesea nu au frână, deoarece acesta poate foarte ușor să vă stea în cale.

Aruncă un ochi pe ghidul nostru: Achiziționare role, pentru sugestii referitoare la modelul potrivit.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții