×
Meniu

Îmbrăcăminte & Accesorii Role

Îmbrăcăminte skate - Îmbracă-te pentru a impresiona

În această categorie, vei găsi tot ce ai nevoie, de la veste de skate, șosete de skate, până la genți de skate pentru role de viteză. Vei găsi, de asemenea, articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru skate, care sunt perfecte pentru viața de zi cu zi, pentru o plimbare casual cu rolele și chiar pentru rolele agresive.

Poate fi destul de complicat să îți transporți rolele sau patinele la park sau patinoar sau să îți transporți rolele agresive la skate-park-ul tău preferat sau la parcul de skate local!

Vestea bună este că purtăm o gamă largă de genți și rucsaci pentru skate.

De la pantaloni de trening la denim

O pereche bună de pantaloni este întotdeauna o necesitate atunci când mergi la skating. Dacă ești pe rolele de fitness în linie într-o zi rece, o pereche de pantaloni sunt esențiali dacă vrei să te simți confortabil, să rămâi uscat și să poți să te miști liber, dar în același timp să fii ferit de vânt.

Dacă te dai pe role agresive, pantalonii lungi sunt întotdeauna o idee bună. Mulți rideri poartă întotdeauna pantaloni lungi, chiar și pe timp cald. De ce? În principal, deoarece funcționează ca o protecție ușoară pentru a evita pielea să fie direct în contact cu asfaltul în cazul în care te vei prăbuși.

Aici vei găsi atât pantaloni de skate pentru role în linie sau fitness, cât și pentru role agresive.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții