×
Meniu

Îmbrăcăminte & Accesorii role

Ce să port la sesiunile de skate?

Patinajul în linie și patinajul cu patine cu rotile implică o mulțime de mișcare atât în partea superioară, cât și în partea inferioară a corpului. Îmbrăcămintea de skating ar trebui să îți faciliteze libera mișcare a mâinilor si picioarelor. Un set bun de îmbrăcăminte pentru skate îți va permite să te miști cu lejeritate și să te apleci cu ușurință. Materialul este, de asemenea, un factor important pentru ținuta ta de patinaj în linie și patinaj cu patine cu rotile. Îți recomandăm țesături cu uscare rapidă și elastice, pentru a avea parte de o mobilitate optimă in sesiunile de skating.

Îmbrăcăminte pentru patine cu rotile și pentru role în linie.

In primul rând, trebuie să porți o pereche bună de ghete pentru role: confortabile, cu țesătură respirabilă. O alta recomandare ar fi pantalonii lungi. Blugii și pantalonii de trening se numără printre alegerile favorite ale patinatorilor stilurilor de tip freestyle și agresiv. Nu doar ca aceștia sunt flexibili dar oferă și o mai bună acoperire, prevenind astfel și vânătăile.

Un simplu tricou în zilele calde sau un hanorac de toamnă sau iarnă sunt opțiunile ideale pentru sesiunile de skating. Ai putea avea nevoie de ochelari de soare pentru zilele cu adevărat însorite. Îți recomandăm sa te orientezi spre o pereche de ochelari în stil sport, din plastic dur, care să nu îți împiedice vederea și să fie și rezistenți în același timp.

Nu uita de echipamentul de protecție!

Poate fi tentant să renunți la echipamentul de protecție pentru role. Cu toate acestea, chiar și patinatorii experți în quad și în line poartă întotdeauna o cască și o pereche de genunchiere. E foarte important să iei în considerare purtarea apărătoarelor de încheieturi și cotierelor, mai ales dacă ești începător. Mulți patinatori au implementat acest tip de protecție în îmbrăcămintea lor de skating, așa că de ce să nu o faci si tu? Echipamentul de protecție poate fi purtat și sub îmbrăcămintea de zi cu zi, în cazul în care te îngrijorezi pentru stilul sau outfit-ului tău.

Dacă nu aveți echipament de protecție în colecția dvs., accesați pagina noastră cu echipament de protecție pentru skating.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții