Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Legături snowboard

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Sistem legături
Sex

Important de știut

Legăturile sunt esențiale pentru noua ta placă de snowboard

Legăturile pentru snowboard transferă puterea de la picioarele tale la snowboard-ul tău și te menține în siguranță pe tot parcursul riding-ului. Acestea au o mare influență asupra experienței tale de riding, așa că este foarte important să îți găsești legăturile potrivite atât stilului tău de riding cât și snowboard-ului tău.

Cele mai importante piese ale legăturilor pentru snowboard sunt highback-urile, plăcile de bază (baseplates) și curelele (straps). Unele legături, precum legăturile Step-On, nu au curele și funcționează doar cu anumite ghete de snowboard.

De ce legături de snowboard am nevoie?

Este recomandat să achiziționezi legături în funcție preferințele de riding precum și nivelurile de calificare. Există trei tipuri de legături în funcție de următoarele stiluri de riding: all-mountain, jib și park. În general, flexul mediu este optim pentru riding-ul all-mountain și pentru începători. Un flex mai moale este mai bun pentru riderii de jib/park, iar flexul mai dur este potrivit pentru riderii agresivi. Ca adăugare, legăturile de snowboard pentru bărbați sunt de obicei mai rigide și mai late decât legăturile pentru femei.

Un alt factor de luat în considerare este sistemul de montare. Majoritatea brandurilor care produc legături pentru snowboard, fabrică și snowboard-uri care folosesc sistemele standard 4x4 sau 2x4. Cu toate acestea, plăcile de snowboard Burton folosesc un „canal de glisare” cu două șuruburi pe majoritatea modelelor lor (numite și EST) sau modelul mai vechi tip 3D.

Asigură-te că știi ce sistem de prindere se potrivește snowboard-ului tău. Majoritatea legăturilor vin cu diferite tipuri de discuri, proiectate să se potrivească, cu diferite sisteme de montare.

Ce tipuri de mărimi există pentru legăturile de snowboard?

Legăturile de snowboard vin în general în pe trei mărimi: mic, mediu și mare. Cu toate acestea, dimensiunile nu sunt standardizate și pot varia între branduri. Mărimea legăturilor tale trebuie să se potrivească, cu dimensiunea boot-ului de snowboard, astfel încât să ofere siguranță și confort optime. De obicei, dimensiunile legăturilor acoperă o gamă largă de mărimi, fapt ce îl poți verifica pe pagina fiecărui produs.

În caz că strap-urile (curelele) nu se potrivesc perfect atunci când despachetezi noile legături de snowboard, nu-ți face griji, căci acestea sunt reglabile! Cel mai important lucru este ca boot-ul tău să se potrivească în lățimea cupei călcâiului snowboard-ului tău.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții