Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Ghidon BMX Freestyle

  Filtru
Culori
Brand-uri
Înălțime ghidon
Design Ghidon
Diametru Pipă
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Ghidonul BMX te ajuta în obținerea diferitelor trick-uri

Ghidoanele BMX s-ar putea să arate imposibile, dar nu sunt. Forma ghidoanelor pentru bicicletele BMX freestyle au un impact enorm asupra modului în care acestea reacționează atunci când faci tric-uri, cum ar fi manuale sau barspinuri-le.

Dimensiunea ghidoanelor BMX

Ghidoanele BMX sunt disponibile în diferite modele și dimensiuni. Atât înălțimea, cât și lățimea ghidonului BMX sunt măsurate în inci și au o înălțime de 8 până la 10 inci și o lățime de 28 până la 30 inci.

Ghidoanele pentru BMX sunt fabricate din aluminiu sau din oțel mai greu. Cele mai multe ghidoane pentru biciclete BMX Freestyle sunt fabricate din oțel, care este puternic și durabil. Majoritatea ghidoanelor BMX Race pentru bicicletele de curse sunt fabricate din aluminiu pentru a menține bicicleta cât mai ușoară posibil.

Multe dintre cadrele mai scumpe pe care le găsești în această categorie sunt tratate termic, acesta este un proces care întărește metalul, reducând astfel riscul îndoirii sau ruperii barei în timpul utilizării.

Ghidoanele din două piese vs. cele din patru piese

Ghidoanele pentru BMX pot fi în general împărțite în două ramuri principale.

  • Ghidoane din două piese: acest tip de ghidon BMX este realizat din două tuburi. Primul tub este îndoit în mai multe locuri pentru a forma bara principală. A doua bară este mai subțire și este înfășurată peste mijloc pentru rezistență și rigiditate.
  • Ghidoane din patru piese: Acest tip de ghidon BMX constă din două bare poziționate vertical opuse una față de cealaltă. Cele două „bare principale” sunt ținute împreună de două bare transversale. Una în partea de jos și una în mijloc.
SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții