×
Meniu

Protecție Skate Copii

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Măsurare interioară

Ce tip de echipament de protecție pentru skate au copiii nevoie?

Skateboard-ul este o activitate distractivă și sănătoasă pentru copilul tău, însă, ca toate sporturile, vine cu riscul de accidentări. Cu ajutorul unui echipament de protecție adecvat, orice pericol asociat cu skateboard-ul poate fi redus la minimum. Știm cu toții cat de importante sunt căștile de protecție pentru skate, însă tinerii skateri ar trebui să poarte și restul elementelor incluse în echipamentul de protecție: cotiere, genunchiere și apărătoare pentru încheieturi.

Echipamentul de protecție pentru copii, este adesea vândut într-un set de trei piese, care includ: genunchiere, cotiere și apărătoare pentru încheieturi. Genunchierele și cotierele pentru copii sunt esențiale pentru prevenirea tăieturilor și juliturilor. Echipamentul de protecție ideal pentru copii trebuie să ofere o potrivire și mobilitate optime.

Sunt protecțiile de încheieturi necesare pentru copii?

Protecțiile pentru încheieturile mâinii previn tăieturile, vânătăile, entorsele și chiar ruperea oaselor. Deși skaterii ar trebui să învețe să nu cadă pe mâini și să profite de genunchiere și cotiere, acest lucru necesită practică. Apărătoarele pentru încheieturi sunt necesare pentru etapa de introducere a copilului tău în lumea skateboarding-ului. Acea etapă specifică de acomodare.

Împreună cu o pereche de căști și celelalte elemente de protecție, poți avea în vedere și pantalonii scurți de protecție pentru copii. Aceștia sunt pantaloni scurți căptușiți, care se îmbracă dedesubtul hainelor copilului tău și le oferă protecție în jurul taliei și coapselor. Setul adecvat de protecție, nu doar că îți va menține copilul în siguranță, ci îi va și face să se simtă mai încrezător în aventura sa de skateboarding.

Cauți cască pentru copilul tău? Aruncă o privire peste gama noastră de căști de skate pentru copii.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții