Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Skateboard Complet

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lățime Deck
Lungime Deck
Duritate Roți
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 5

Important de știut

Skateboard-uri complete pentru începători și pentru cei avansați

Skateboard-urile complete sunt grozave dacă doriți sa va inițiați în acest sport. Sunt alegerea potrivită dacă căutați primul dvs. skateboard sau pur și simplu nu vă simțiți confortabil să vă asamblați propria placă. Un skateboard complet pentru cei experimentați ar putea fi, de asemenea, alegerea potrivită deoarece acestea au specificații care se potrivesc atât începătorilor, cât și celor experimentați.

Un skateboard complet vine preasamblat, gata pentru a vă plimba pe strada sau pentru a vă exersa toate trick-urile pe care le știți. Achiziționând un skateboard complet, nu va trebuii să vă gândiți să cumpărați piese separate, cum ar fi axele, roțile, deck-ul sau articole similare. Odată ce ați câștigat mai multă experiență în acest sport și doriți să vă personalizați skateboard-ul pentru a se potrivi stilului dvs., puteți începe să aflați mai multe despre piesele necesare în asamblarea unui skateboard care să răspundă dorințelor și cerințelor dvs. specifice. Până atunci, o placă completă poate fi alegerea corectă.

Personalizați-vă skateboard-ul complet

Când cumpărați un skateboard complet, puteți de asemenea sa schimbați configurațiile specifice ale acestuia. Majoritatea pieselor de skateboard se potrivesc împreună, iar piesele sunt aproape la fel de standard pe cât apar. Înlocuirea pieselor este, de asemenea, foarte ușoară și puteți găsi ghiduri aici la SkatePro pentru a înlocui fiecare parte a unui skateboard..

Dacă alegeți să cumpărați un skateboard complet, puteți fi siguri că toate piesele se potrivesc perfect și că cineva a pus multă considerație și efort în alegerea părților ca acestea să se potrivească.

Când cumpărați un skateboard complet, îl puteți obține la un preț mult mai bun în comparație cu achiziționarea tuturor pieselor separat.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții