×
Meniu

Longboard Complets

  Filtru
Brand-uri
Lungime Deck
Tip Axă
Riding Style
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Un longboard complet - O primă alegere bună

Indiferent dacă ești începător sau intermediar în longboarding, un longboard complet este o alegere excelentă.

Care este avantajul de a alege un longboard complet în loc să obți toate piesele și să le pui împreună? Ei bine, există mai multe motive.

În primul rând, te vei asigura că vei avea un longboard, unde toate piesele se potrivesc. În plus, producătorul a pus la punct o configurație care să se potrivească unui anumit scop, astfel încât să nu ai o experientă neplacută.

În al doilea rând, placa este gata de riding în momentul în care va fi despachetată din cutie. Este o placă frumoasă, rapidă și ușoară!

Când producătorul asamblează toate piesele la locul lor, acestea reduc costurile, dar calitatea este aceeași ca într-o configurație personalizată. În concluzie, vei obține un longboard complet la un preț bun.

Longboard-ul pentru cruising, trick-uri sau viteză

Există diferite tipuri de longboard-uri create pentru diferite nevoi. În general putem găsi următoarele tipuri de longboard-uri:

Longboard tip Cruiser

Longboard-ul de tip cruiserul este probabil tipul de longboard care îți vine în minte prima dată când te gândești în special la un pintail clasic. Cruiserele sunt ușor manevrabile, dinamice, mai exact potrivite pentru deplasări urbane pe distanțe scurte din punctul A la punctul B.

Carving Longboards

Carving longboard-urile sunt făcute pentru viraje imediate sau surfing pe asfalt. Când folosiți o placă de carving, trebuie să pompați placa pentru a câștiga și a menține viteza și cu viraje profunde în formă de S vă puteți controla viteza.

Longboard-uri pentru dancing

Dansul este una dintre activitățile cele mai interesante din lumea longboard-ului. Longboard-urile dansatoare se referă la riding și în același timp o mișcare cu stil. Sunt minunate dacă vrei cu adevărat să fii artistic și să dansezi literalmente în timp ce te dai pe placa ta de longboard. Cu longboard-urile dansatoare, ai ocazia să fii creativ pe placă, realizând trick-uri de dans cum ar fi cross stepping, walk the plank, privirea înapoi și alte mișcări artistice pe care le poți încerca.

Longboard-uri pentru freestyle

Scopul longboard-ului freestyle este de a face trick-uri. Deci, dacă ești în căutarea unui longboard mai mult decât de deplasare, poți alege longboard-uri freestyle pentru a adăuga câteva trick-uri la plimbare, cum ar fi, hand spins și diferite sărituri. Poți obține acest tip de placă cu o montare top mount și drop-through.

Freestyle este, de asemenea combinat și cu dansul, unde o posibilă combinație ar putea fi pasul încrucișat și apoi finalizarea acestuia cu o împingere a plăcii.

Longboard-uri freeride

Plăcile freeride au scopul de a face trick-uri fie într-un plan înclinat, fie pe suprafețe drepte. Freeride poate fi foarte asemănător cu coborârea, dar diferă prin faptul că este mai orientat spre trick-uri.

Deck-ul este piesa principală care diferă între un board de freeride și unul de freestyle. Plăcile freeride sunt mai rigide și reacționează mai rapid, deoarece nu au același salt ca plăcile freestyle. Acest lucru le face mai potrivite pentru slides. Longboard-urile freeride vin ca plăcile freestyle de obicei cu o construcție top-mount sau drop-through, care are centrul de greutate mai aproape de pământ.

Longboard-uri downhill

Longboardingul downhill se referă la viteză. Cel mai bun mod de a câștiga viteza este să cobori de pe un deal - de unde vine și numele downhill. Prin longboard-urile downhill, îți vei căuta de obicei adrenalina pe dealurile abrupte care îți vor permite să mergi rapid (asigură-te că respecți reglementările locale de circulație pentru a evita orice accident). Longboard-urile downhill sunt, de asemenea, făcute pentru a face slides, ceea ce este o necesitate în longboard-ul pentru coborâre, deoarece nu ai frâne reale. Prin urmare, vei avea nevoie de slides pentru a controla și reduce viteza.

Acest stil de riding este destinat celor cu experiență, care sunt deja bine familiarizați cu tehnicile de bază de longboarding.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții