×
Meniu

Role Pentru Maraton / Role Endurance

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Diametru Roți
Boot/Shell tip

Ce sunt rolele în linie de Marathon ?

Rolele de maraton, cunoscute și sub denumirea de role endurance, sunt un tip de role concepute special pentru plimbările pe distanțe lungi. În comparație cu rolele de viteză, rolele de maraton au o manșetă mai înaltă, oferind un sprijin mai bun pentru glezne în timpul călătoriilor lungi. Acest tip de role în linie prezintă atât configurații tradiționale cu patru roți, cât și cu trei roți. Rolele de maraton au roți de 100 mm, 110 mm și 125 mm și cadre lungi care oferă stabilitate la viteze mari.

Care role sunt bune pentru distanțe lungi?

Există câțiva factori care trebuie să îi iei în considerare atunci când cumperi o nouă pereche de role pentru distanțe lungi: dimensiunea roților, boot-ul și ramele.

Pentru distanțe medii și lungi, riderii care optează spre stilul fitness preferă roțile de 100 mm sau 110 mm care îi vor ajuta să mențină viteza și să utilizeze mai puțină energie. Chiar dacă roțile de 125 mm s-ar putea simți mai grele, ele reprezintă alegerea optimă pentru riderii de maraton care parcurg distanțe foarte mari. Un boot moale sau tare depinde de gustul tău. Un boot moale este mai confortabil și mai bine ventilat. Un boot dur este de obicei mai stabil și oferă mai mult control. Raderii pe distanțe lungi preferă de obicei cadre lungi pentru o stabilitate sporită și o distribuție a greutății.

Patru roți vs. Role pentru Maraton cu trei roți

După cum am menționat, rolele endurance au configurații cu patru sau trei roți. Configurarea roților depinde exclusiv de felul în care dorești să se simtă rola. Rolele cu patru roți sunt mai stabile, cu o distribuție mai bună a greutății. Cu toate acestea, nu sunt la fel de rapide ca o configurație cu trei roți și nu le poți echipa cu roți de 125 mm. Configurațiile pe trei roți sunt de obicei mai ușoare, dar mai puțin stabile decât setările pe patru roți.

Dacă ești interesat de role mai versatile și recreative, consultă ghidurile de Role și Freeskates.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții