×
Meniu

Axe Longboard

  Filtru
Brand-uri
Lățime Axă
Lățime Hanger
Tip Axă
Hanger Grad

Axe de longboard - standard vs. reverse

Există două tipuri, și anume, axe reverse, pe care le vedem în mod normal pe longboard-uri și axe standard, care sunt mai populare pe skateboard-uri.

În mod normal, dacă asamblezi o placă lungă, te vei uita după axe reverse, deoarece acestea sunt de obicei puțin mai largi și mai manevrabile decât axele de skateboard, ceea ce le face optime pentru cruising pe board-urile mai lungi.

Axe reverse kingpin pe un deck de skateboard

Axele cu șasiu reverse sunt proiectate pentru a oferi o deplasare optimă pe un deck mai lung și mai larg, dar nu sunt realizate exclusiv pentru longboard-uri. Dacă dorești să-ți actualizezi skateboard-ul și să-l faci mai jucăuș și mai agil, poți instala axe reverse kingpin și pe un skateboard, dar ar trebui să urmezi câteva reguli simple.

Atunci când alegi lățimea axelor, nu este recomandat să ai axe mult mai largi decât deck-ul, deoarece riști mușcături serioase de pantofi din cauza lipirii roților de pe laterale. De asemenea, dacă intenționezi să îți montezi axele longboard-ului cu roți noi de cruising, este posibil să fie nevoie să utilizezi garnituri de ridicare, pentru a evita mușcăturile de roată în timpul rotirii.

Diferența dintre axele longboard-ului top-mount și drop-through

În funcție de ceea ce dorești de la longboard-ul tău, poți alege fie axe drop-through sau cele normale pentru longboard-uri. Diferența constă în faptul că, în cele drop-through placa de bază se așează deasupra deck-ului. Acestea te menține mai aproape de sol, în timp ce axele cu montare normale sunt mai sus de sol.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții