Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Pantaloni

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Ce sunt pantalonii de skate?

Pantalonii lungi și scurți de skate sunt de obicei purtați de skateri, cu scopul de a facilita rinding-uri line cu placa. Pantalonii de skate pot fi împărțiți în două categorii: subțiri și largi.

Blugii tip skinny jeans și pantalonii de skate sunt făcuți pentru a se potrivi perfect din talie până la glezna piciorului. Aceștia au mai puține șanse de a se agăța de obstacolele pe care faci trick-uri decât pantalonii largi, reducând astfel riscul de accidentare.

Pantalonii de skater sunt mai lăsați pe talie iar cracii acestora sunt mai largi. Spre deosebire de pantalonii de tip skinny jeans, aceștia sunt și mai lejeri.

Care sunt cei mai potriviți pantaloni pentru skateboarding?

O pereche super bună de pantaloni lungi sau scurți de skate, trebuie să se fie confortabilă și rezistentă, cu scopul de a oferi protecție optimă împotriva oricărei suprafețe, în caz de cădere. Chiar dacă blugii sunt o alegere mai populară, țesăturile groase din bumbac - precum pânza sau lână special prelucrată (numită herringbone) - sunt, de asemenea, o alegere optimă. Aceștia sunt rezistenți la rupere și îți vor oferi si o respirabilitate optimă.

Cum să port pantalonii de skate?

Îi poți purta suflecați cu câțiva centimetri deasupra gleznei. Aceasta este regula generală pentru a purta pantalonii de skate tip skinny jeans. Pantalonii largi s-ar putea potrivi mai bine cu o curea. Nu vrei să riști să ramai fără ei în timp ce te dai și cu atât mai puțin in timpul efectuării trick-urilor.

Nu uita că pantalonii de skate fie lungi sau scurți, nu sunt creați special pentru skateri. Brandurile de îmbrăcăminte de skate sunt bine cunoscute pentru produsele lor de înaltă calitate și la modă. Cu design-ul lor cool și potrivirea confortabilă, pantalonii de skate, îți vor oferi look-ul mult dorit.

Vrei să îți îmbunătățești garderoba cu articole stylish? Consultă gama noastră de îmbrăcăminte pentru skate și îmbrăcăminte de stradă.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții