×
Meniu

Stand up paddle & SUP echipament

Popularitatea SUP este în creștere

SUP este prescurtarea pentru „stand up paddle boarding” și este unul dintre sporturile nautice cu cea mai rapidă creștere în acest moment, acest sport poate fi învățat mult mai repede decât alte sporturi nautice, cum ar fi kitesurfing-ul sau windsurfing-ul.

Practic, este o combinație de caiac și surfing. Stai pe o placă de surf folosind o paletă pentru a merge pe apă înainte. Plăcile SUP sunt mai lungi, mai late și plutesc mult mai bine decât plăcile de surf tradiționale, ceea ce face mai ușor echilibrarea pe ele.

Alegerea unui stand up paddle board

Următorul pas este alegerea tipului de stand up paddle board care se va potrivi cerințelor tale. SUP-urile vin în diferite forme și dimensiuni. Există stand up paddle board-uri pentru diferite stiluri și niveluri de performanță. Avem aceste tipuri de SUP-uri:

  • SUP-uri pentru drumeții
  • SUP-uri pentru plimbări
  • SUP-uri pentru valuri
  • SUP-uri pentru curse

În această categorie, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a avea o experiență plăcută pe stand-up paddle board-ul tău. Avem o gamă largă de paddle board-uri gonflabile (numite și ISUP) de la diferite brand-uri. Mai mult, avem diverse palete SUP, pompe, leash-uri și piese de schimb pentru SUPS.

O placă gonflabilă stand up paddle este recomandată în principal pentru apa liniștită și în condiții cu valuri mai mici. Are caracteristici plutitoare excelente și sunt, de asemenea, ideale pentru a fi utilizate pe un lac local.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții