×
Meniu

Piese - Brațe Pedaliere

  Filtru
Culori
Brand-uri
Angrenaj Lungime/Tip
Sistem Angrenaj

Important de știut

Perfecționează-ți setup-ul cu piesele de angrenaj pentru BMX

Pedalierul este unul dintre cele mai importante elemente ale bicicletei. Împreună pedalele, cesta facilitează mișcarea și înaintarea bicicletei.

Deși poți cumpăra un angrenaj complet, dacă dorești să faci o mică ajustare sau să iți îmbunătățești setup-ul, este mai bine sa optezi pentru achiziționarea pieselor individual.

Piesele care alcătuiesc un angrenaj includ brațele pedalelor, șuruburile și axul. Manivelele - brațele de care se atașează pedalele - joacă un rol important în experiența ta riding și sunt disponibile într-o gamă de diferite dimensiuni. Nu uita de șuruburi. Întotdeauna este bine să ai ceva de rezervă în cazul în care trebuie să faci reparații urgente.

Ce este un ax de BMX?

Una dintre cele mai importante părți ale angrenajului este axul. Axul este acel fus rotativ pe care se atașează brațele pedalierului și se găsește în bottom bracket.

Nu toate axurile BMX au toate aceeași dimensiune și sunt disponibile în 19, 22 și 24mm. Axul de 19mm este ideal pentru rampe, trasee, precum și street riding. Axul cu diametru de 22mm este mai rezistent decât cel de 19mm și este ideal pentru drop-uri înalte și grind-uri. Cele de 24mm au devenit mai populare în ultimii ani și sunt super rezistente pentru diverse trick-uri cu BMX-ul.

Nu uita, indiferent de dimensiunea axului pe care îl folosești, trebuie să te asiguri mai întâi că se potrivește cu restul pieselor de angrenaj.

Vrei să îți iei un nou set de angrenaj? Consultă selecția noastră de brațe pedaliere BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții