Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Rampe & Șine Skate

Ce sunt rampele de skate?

Rampele de skate, cunoscute și sub numele de rampe de skateboard, sunt folosite de skateri pentru a efectua trucuri și sărituri în aer. Cele mai folosite sunt rampele de lansare și kickers. Ușor de transportat, acestea constau într-un triunghi drept sau curbat menit a efectua salturi.

Rampele tip quarter-pipe și half-pipe sunt adesea întâlnite la skatepark-uri. Rampele quarter-pipe pot fi confecționate din majoritatea materialelor ușor accesibile, precum lemnul și metalul, și se apropie de un unghi de 90 de grade. Sunt folosite pentru a efectua trick-uri grozave în aer. Half-pipe-urile sunt fabricate de obicei din lemn și sunt favoritele skaterilor în sesiunile din skatepark.

Ce sunt Grind Rails?

Un grind rail este o țeavă sau o platformă îngustă folosită adesea de skateri pentru a face grind-uri și slide-uri. Ele pot fi poziționate la sol sau pentru a conecta toate tipurile de rampe. Acestea sunt fabricate din metal și au de obicei o formă pătrată sau rotundă. Majoritatea măsoară aproximativ 1,8 m lungie.

Multe dintre rampele și șinele menționate pot fi cumpărate pentru uz casnic pentru a îți crea propriul skate park. Unele dintre ele necesită asamblare, în timp ce altele sunt gata de utilizare. O modalitate alternativă de a avea o rampă sau o șină în curtea din spate este să o faci singur. Cu toate acestea, acest lucru necesită o anumită expertiză în prelucrarea lemnului și prelucrarea metalelor.

Te interesează alte accesorii pentru skateboarding? Aruncă o privire peste paginile noastre despre Roți de skateboard, Piese de skateboard și Instrumente de skate.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții