Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Roți BMX

  Filtru
Brand-uri
Roată BMX
Diametru roată
Butuc
Driver side
Diametru osie
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Important de știut

Dimensiunile roților BMX și butucul freecoaster

Indiferent dacă te dai pe BMX pe stradă sau prin parc, în ambele cazuri jantele BMX-ului Freestyle ar trebui să fie durabile și robuste, astfel încât să poată absorbi impactul dur al străzii sau al parcului de skate.

În această secțiune, vei găsi atât jante BMX, dar și piese de schimb pentru a înlocui componentele uzate sau rupte de pe roțile BMX.

Roțile BMX sunt disponibile în dimensiunile de 12-20 inch. Cea mai obișnuită dimensiune este roata de 20 ", în timp ce dimensiunile de la 12" la 18 "sunt dezvoltate special pentru copii. Majoritatea bicicletelor BMX vin cu butuc casetă, aceștia sunt butucii cu un singur angrenaj (viteză unică).

Alte biciclete BMX vin cu butuc freecoaster care a devenit foarte popular pe scena Freestyle BMX. Cu butucul freecoaster, poți merge înapoi cu pedalele într-o poziție fixă.

O roată BMX tipică freestyle vine cu jante BMX cu 36 de spițe - ceea ce este excelent pentru parc și stradă.

Jante BMX - cu pereți simpli vs. dubli

Nu există nicio îndoială că viața unei perechi de jante BMX este grea. Nenumăratele impacturi de pe asfalt și rampe. De aceea, mulți rideri BMX freestyle aleg o variantă de jante rezistente cu pereți dubli în loc de pereți simpli. O pereche de jante BMX cu pereți dubli este mai robustă. Acest lucru se datorează pur și simplu construcției lor și nu se rup la fel de ușor ca o varintă de jante BMX cu un singur perete.

Multe biciclete complete din gama de prețuri mai mici sunt cu jante BMX cu un singur perete. Bicicletele BMX freestyle mai scumpe vin adesea cu jante cu pereți dubli. Dacă bicicleta ta are roți BMX cu un singur perete, și schemele tale devin din ce în ce mai avansate, îți recomandăm să faci upgrade la o pereche de jante cu pereți dubli - Costă puțin în plus, dar merită pe termen lung.

Ai grijă de roțile de la BMX-ul tău

Folosește banda de jantă pentru a-ți îngriji tuburile de pe bicicleta BMX freestyle. Această piesă adesea trecută cu vederea dintr-o bandă de cauciuc este o modalitate foarte ieftină și eficientă de a-ți proteja anvelopele bicicletei. Banda de jantă este plasată între jantă și tubul roții BMX. Protejează împotriva marginilor ascuțite ale orificiilor pentru a evita perforarea tubului interior.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții