×
Meniu

Snowboards

  Filtru
Brand-uri
Lungime
Sex
Nivel Abilități
Stil de Riding
Lățime
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Important de știut

Diferite tipuri de plăci de snowboard

Plăcile de snowboard și echipamentul de snowboard în general, au evoluat foarte mult de la apariția primului snowboard. Legăturile pentru snowboard, flex, profilul, rezistența, și forma, sunt cuvinte cheie cu care toate brandurile de top lucrează. În ultimii ani, multe snowboard-uri au dezvoltat un profil rocker sau camber, ce rezultă în plăci mult mai stabile și “îngăduitoare”. Dar care este cel mai bun snowboard pentru tine?

Snowboard Twintip

Un snowboard twintip este ideal pentru snow park și pentru trickuri, dar și pentru trickuri interesante pe pârtie. Vârful și coada sunt 100% identice, iar legăturile sunt centrate în așa fel încât este la fel de ușor să aluneci cu ambele părți.

Snowboard All mountain

Un snowboard all mountain este bun pentru toate condițiile. Forma este similară cu schiurile twintip, dar legăturile, flex-ul și punctul de balans sunt mutate spre partea din spate a plăcii. Acest tip de snowboard este o achiziție foarte bună deoarece poate fi folosit pe pârtie, în afara acesteia dar și în snow park.

Snowboard pentru powder

Modelul acesta de snowboard este conceput pentru zăpada mare în afara pârtiei (powder). Forma unui snowboard de powder ( cunoscut și ca backcountry sau freeride) arată de multe ori precum o placă de surf. Placa fiind lată, ajută la a sta la suprafața zăpezii.

Selecție largă de snowboard-uri și echipamente de snowboard

Oferim o selecție largă de snowboard-uri și echipamente de snowboard de la cele mai bune branduri. Selecția noastră include snowboard-uri all mountain, off-piste și snow park.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții