Crăciun
Comandă înainte de 16 dec.  -  Informații suplimentare
×
Meniu

Classic Cross Country Legături Ski

  Filtru
Brand-uri
Clăpari compatibili
Plăci de montare pentru aceste legături

Important de știut

Ghid de cumpărare legături schi de fond dela Classic

Dacă vrei să înlocuiești sau să adăugi o pereche de legături clasice la schiurile tale, atunci este important să știi ce fel de sistem de prindere preferi. Acestea se împart în 3 categorii - NNN (Noua Normă Nordică), SNS (Salomon Nordic System) și 75 mm (3 pin). Dacă ai deja o pereche de clăpari pentru schiul de fond, talpa exterioară sau descrierea produsului îți va spune ce care dintre cele trei sisteme de prindere Nordic se potrivesc cel mai bine.

Sunt legăturile NNN și SNS la fel?

Legăturile NNN, proiectate de Rottefella, NU sunt aceleași legături SNS, care sunt proiectate de Salomon. Le poți deosebi vizibil prin numărul de creste pe care le au în josul legăturilor. Legăturile NNN au două creste mai subțiri, în timp ce legăturile SNS au o creastă groasă. Tălpile clăparilor trebuie să se potrivească cu modelul de creastă pentru a fi compatibile cu legăturile alese.

Legăturile NNN sunt cele mai comune modele pentru schiul fond. Branduri precum Fischer, Rottefella, Salomon, Atomic și Rossignol confecționează toate echipamente în jurul acestui design. Aceste companii și-au făcut propriile modele unice care să se potrivească cu sistemul NNN. Denumirile obișnuite ale produselor precum Turnamic, Prolink și NIS sunt văzute în mod constant pe piață.

Pentru o înțelegere mai profundă a legăturilor de schi fond, poți consulta ghidul nostru - Compatibilitatea legăturilor pentru schiul de fond. Aruncă o privire și la selecția noastră clasică de clăpari pentru schiul de fond și găsește clăparii potrivite.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții