×
Meniu

Biciclete Mini BMX

Ce este o bicicletă mini BMX?

Bicicletele mini BMX sunt un tip de BMX, caracterizat prin cadrul lor mic și roțile groase. În ciuda dimensiunii lor, bicicletele sunt proiectate pentru a funcționa ca BMX-urile clasice și, bineînțeles, să reziste la diferite impacturi.

La fel ca BMX-urile clasice, cadrele pentru mini BMX sunt fabricate din oțel Chromoly sau oțel hi-ten, asigurând o configurație rezistentă și de lungă durată. Cu toate acestea, ghidoanele au aproximativ aceeași dimensiune cu cea a modelelor de freestyle și de curse. Acest lucru oferă mini BMX-urilor un aspect unic, care te va scoate în evidență în skatepark.

Diferențele dintre Mini BMX și BMX-ul clasic

Cauciucurile fac cea mai mare diferență. Cauciucurile Mini BMX au diametrul de 10 inchi, în timp ce cauciucurile freestyle, de 20 de inchi. Setup-ul și centrul de greutate sunt menținute mai aproape de sol datorită diametrului mic al cauciucului.

Ca adăugare, banda de rulare a cauciucului este proiectată pentru a-ți oferi tracțiune mai bună când te afli pe o pistă de pământ și încerci sărituri în skatepark. Din cauza roților lor groase, majoritatea mini BMX-urilor vin fără frâne.

Beneficiile unui Mini BMX

Obținerea unui mini BMX este cu siguranță o investiție pe care nu o vei regreta. Bicicletele sunt versatile și potrivite pentru toate mediile, ceea ce înseamnă că poți exersa pe stradă, pe piste de pământ și în skatepark. Ba mai mult, tocmai datorită dimensiunii mici, nu trebuie să vă faceți griji în caz că dvs. sau copilul dvs. veți crește. Acestea sunt pentru toate vârstele.

Aveți deja un mini BMX și doriți să vă asigurați că se menține în stare bună? Vă invităm să consultați Ghidul nostru de Ghidul nostru de asamblare și întreținere Mini BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții