×
Meniu

Biciclete Mini BMX

De la BMX la mini BMX

Mini BMX este similar cu un BMX obișnuit, exceptând faptul că totul este produs la o scală mai mică pe un mini BMX. Un BMX obișnuit poate fi folosit pentru mai multe scopuri, dar un mini BMX este în mare parte pentru trick-uri.

BMX racing este inspirat din motocross, o formă de curse pe motociclete. BMX a devenit un sport popular la începutul lui 1970 în California, atunci când copiii au început să copieze stilul de motocross prin a se da cu bicicleta pe traseele de off-road. Tot pe atunci, a apărut stilul BMX freestyle, unde bicicletele BMX erau folosite pentru trick-uri. De la acest stil, multe altele au apărut, precum Flatland, Street și Park.

Ultima inovație în industria BMX este Mini BMX. Acest BMX în miniatură este la fel de robust și rezistent precum un BMX obișnuit, așadar foarte apt pentru trick-uri în skatepark.

Cum să folosești un Mini BMX

Durabilitatea bicicletei este datorată barelor și cadrului din oțel cromat și cauciucurile late, ce fac un Mini BMX apt pentru trick-uri și pentru diferite suprafețe. Cadrul masiv și cauciucurile mari sunt suficient de puternice pentru a menține aceeași sarcină ca un BMX obișnuit.

Adulții pot foarte ușor folosi un mini BMX chiar dacă acesta este mic. Copiii mici pot folosi un mini BMX pentru distanțe scurte și trick-uri ușoare, pe când copiii mai mari și adulții pot folosi aceste biciclete pentru trick-uri în skatepark sau freestyle pe stradă.Cu un mini BMX, copiii își pot face o idee despre cum funcționează un BMX obișnuit.

Mini BMX poate fi folosit pentru trick-uri similare cu cele de skate, trotinetă sau role agresive. Dacă ești un street rider, poți folosi obstacolele găsite în mediul urban precum scări, balustrade și bănci. Dacă nu, skatepark-ul este un loc minunat pentru a-ți exersa aptitudinile pe mini BMX

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții