×
Meniu

Roți de Skateboard

  Filtru
Culori
Brand-uri
Diametru Roată
Duritate Roți
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 4

Important de știut

Roți de skateboard - alegerea durității și a dimensiunii potrivite

Roțile de skateboard vin în mai multe dimensiuni, durități diferite și chiar mai multe culori și modele. Toate roțile noastre de skate sunt fabricate din poliuretan, ceea ce vă oferă o durabilitate și o aderență deosebită.

Cei doi factori principali care trebuie luați în considerare atunci când cumpărați roți noi pentru skateboard-ul dvs. sunt duritatea și dimensiunea roții.

Dimensiunea roții: Dimensiunea roții este măsurată în diametru și afectează viteza și controlul. Roțile mai mari de skateboard sunt de obicei mai rapide, dar mai puțin manevrabile, în timp ce roțile mai mici de skateboard tind să fie mai ușor de manevrat, dar nu sunt la fel de rapide.

Duritatea roții: Duritatea roții este indicată printr-o reprezentare numerică urmată de litera A.Duritatea roții afectează durabilitatea, aderența pe asfalt și absorbția șocurilor. Cu cât numărul este mai mare, cu atât roțile sunt mai dure.

Dacă aveți îndoieli cu privire la modul de alegere a roților potrivite pentru skateboard-ul dvs., nu ezitați să ne contactați.

Duritatea roții de skateboard și stilul de riding

Roțile de skateboard se referă la preferințele personale, dar există câteva reguli generale.

Roți dure pentru skateboard - Stradă și parcuri de trick-uri

Dacă optați pentru trick-urile pe stradă, ați putea prefera roțile mici și dure, datorită faptului că greutatea redusă a roților mici vă va permite să efectuați mai ușor trick-uri.

Unii rideri de tip vert și bowl preferă, de asemenea, roțile dure, dar acolo le veți lărgi în mod normal pentru o mai mare stabilitate și aderență la suprafață.

Roți moi de skateboard - cruising

Roțile mai moi vă vor oferi o călătorie mai lină și nu veți simți fiecare pietricică pe drum. De aceea, roțile mai moi sunt preferate de cei care vor sa se plimbe cu skateboard-ul.

Roți foarte moi de skateboard - longboard

Recent, o tendință este în creștere, în cazul în care rideri cărora le place să meargă prin oraș pun roți extra moi pe deck-urile lor, aceasta este o influență din cultura longboard-ului.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții