×
Meniu

Protecții încheieturi Skateboard

Sorting
Brand-uri
Mărime
Restabilește

Sorting

Aplică

Brand-uri

RestabileșteAplică

Mărime

RestabileșteAplică

Sunt necesare protecțiile de încheieturi pentru skateboarding?

Leziunile la încheietura mâinii sunt o problemă comună pentru skaterii de toate nivelurile. La urma urmei, este firesc ca atunci când cazi să ai automatismul să oprești impactul cu mâinile. Apărătoarele pentru încheieturi, cunoscute și sub numele de protecții pentru de încheieturi, sunt eficiente în absorbția oricăror impacturi în caz de cădere. Acestea reduc de asemenea, riscul de lovituri și zgârieturi, precum și de fracturi mai grave.

Există pe piață o gamă largă de protecții pentru încheieturi mâinii. Unele acoperă doar încheietura mâinii, în timp ce altele se extind până la palma mâinilor, incluzând degetele. Multe sunt proiectate cu atele pe partea din față și din spate a plăcuței, oferindu-ți astfel un sprijin suplimentar pentru încheietura mâinii.

Purtarea protecțiilor pentru încheieturi este foarte recomandată nu doar pentru skateboarding. Dacă ești un longboarder, acestea pot utile atunci când te dai pe teren accidentat sau la coborâri rapide. Unele dintre piesele principale de echipament de luat în considerare, în acest sport sunt de asemenea mănușile de Longboard.

Cum să porți apărătoare pentru încheietura mâinii cu skateboard

Modul în care vă puneți apărătoarele depinde de produsul individual. De exemplu, dacă gărzile tale au atele, acestea ar trebui să fie paralele cu încheietura mâinii pentru a oferi o protecție optimă. Apărătoarele tradiționale pot fi prinse cu trei curele, în timp ce protecția pentru degete întregi poate fi alunecată ca o mănușă.

Protecțiile pentru încheieturi pentru skate trebuie să fie purtate astfel încât să se potrivească bine (strânse), dar să se simtă și confortabil. Dacă vrei să te concentrezi pe datul cu placa de skate, este foarte imprtant ca acestea să nu îți restricționeze mișcarea - așa că e mai bine să le lărgești puțin. Lucrul grozav despre dispozitivele de protecție cu curele Velcro este că le poți regla după propriul plac.

Dacă dorești un set complet de protecție pentru skateboarding, vedeți selecția noastră de seturi de protecție din 3 buc pentru skateboard.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții