×
Meniu

Șuruburi Compresie

  Filtru
Brand-uri
Material

Îmbunătățește-ți performanța cu top șuruburile de compresie pentru BMX

Șurubul de compresie pentru BMX este șurubul care se găsește în partea de sus a furcii și exact deasupra headset-ului. Această piesă este adesea trecută cu vederea, însă e foarte importantă. Top cap-ul nu ajută doar comprimarea furcii și a pipei pe headtube-ul cadrului, dar facilitează și rotirile line ale ghidonului, prin menținerea headset-ului pe poziții.

Șuruburile pentru BMX au mai multe denumiri, cum ar fi top cap-uri, capace de compresie sau șuruburi pentru furca BMX. Toți acești termeni se referă la același lucru și sunt folosiți interschimbabil. Șuruburile de compresie pentru BMX sunt de obicei confecționate din aluminiu, astfel încât să nu adauge în greutate bicicletei tale.

Este foarte important ca șuruburile de compresie să fie compatibile cu furca BMX-ului tău. Dimensiunea filetului reprezintă de asemenea un factor important, care poate fi găsit în descrierile și specificațiile produselor noastre.

Cum se instalează și se scot top cap-urile

Instalarea și înlăturarea unui șurub de compresie se face foarte ușor. Dacă vrei să îl înlocuiești trebuie să slăbești șuruburile pipei cu o cheie hexagonală de 6 sau 8mm. După această operațiune poți deșuruba șurubul de compresie vechi pentru a-l înlocui cu cel nou, folosind o cheia Allan pentru dimensiunea corespunzătoare. Asigură-te de asemenea că acesta este bine înșurubat, astfel încât setup-ul tău să fie fixat.

Vrei să îi faci un upgrade bicicletei tale? Aruncă o privire peste gama noastră de furci BMX Freestyle.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții