×
Meniu

Frâne Role Inline

  Filtru
Brand-uri

Frâne role - Când vom avea nevoie de ele

Nu poți sta fără acest accesoriu la rolele tale. La un moment dat, frânele tale la role vor fi uzate și vor trebui înlocuite. Din fericire, această procedură este foarte simplă și, de obicei, va necesita doar un nou set de frâne pentru ele, o cheie Allen și câteva minute din timpul tău. Cu alte cuvinte, nu există niciun motiv să-ți duci rolele la magazin, pentru a efectua această înlocuire.

Un lucru foarte important de reținut este schimbarea frânelor de la role înainte ca acestea să fie complet uzate. Dacă acest lucru sa întâmplat deja, ar putea fi mai dificil să le înlocuiești apoi.

Dacă ești un rider rapid, îți recomandăm să montezi o frână de skate. Dacă principala destinație de skate este skate-parcul, ar trebui să fi în regulă și fără frână. Pe rampe, o frână poate fi de fapt destul de enervantă și un obstacol nedorit.

În această categorie, vei găsi plăcuțe de frână pentru patine cu rotile, frâne de role în linie și frâne de viteza. Dacă ești în căutarea frânelor pentru patine cu rotile, ar trebui să verifici această categorie: Frâne patine cu rotile.

Chiar dacă s-ar putea să nu vindem rolele pe care le folosești, este posibil să avem frâne de skate pentru ele, așa că aruncă o privire la selecția noastră largă din această pagină. Dacă nu găsești plăcuțele de frână pe care le căutați, nu ezita să ne contactezi.

SkatePro