×
Meniu

Bodyboards

Bodyboard pentru toată lumea

Bodyboard-ul provine de fapt dintr-o formă veche de a merge pe valuri / a se da pe burtă, fără nicio formă de echipament. Bodyboard-ul diferă în sine de o placă de surf stand-up obișnuită, deoarece nu are aripioare ventrale.

Există câteva moduri diferite de a merge pe un bodyboard. Înclinat, cădere de genunchi și în picioare. Cel mai popular este predispus, ceea ce vă permite să faceți o mulțime de trucuri care nu sunt posibile dacă navigați pe o placă de surf stand-up obișnuită. Deoarece un bodyboard nu are aripioare care să vă ajute la stabilizare, este o artă în sine să păstrați un bodyboard în mișcare în direcția corectă. Pe de altă parte, lipsa aripioarelor se deschide pentru o nouă gamă de trucuri, cum ar fi rotirile 360.

Atunci când alegi placa potrivită, ar trebui să măsori distanța de la podea la buric. Nasul bodyboard-ului ar trebui să ajungă undeva între vârful șoldului și buricul. Dacă ești un rider care se dă greu pe valurile mai mici, este important să iei în considerare găsirea unei plăci, care te va menține plutitor. Nu face greșeala obișnuită de a cumpăra o placă mai lungă pentru a obține mai multă plutire. În schimb, ar trebui să alegi un bodyboard mai larg, cu o coadă puțin mai largă și / sau un miez mai gros.

Un bodyboard ar trebui să fie întotdeauna plat

Ar trebui să te asiguri că placa ta este plată. Ține placa pe margine și privește-o în jos pe maergine, unde ar trebui să fie plăcută și plată. Plăcile cu mult rocker sunt greu de prins de valuri, deoarece împing apa și sunt mai lente. Vei avea nevoie de balansare pentru viraje. Această manevră este ușor de învățat - dificil de stăpânit.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții