×
Meniu

Roți Roller Ski

  Filtru
Brand-uri
Roller Ski Tip
Viteză Roată
Diametru Roți
Lățime Roată

Roți pentru schiuri pe role clasice sau skate

În această categorie, vei găsi o gamă largă de roți pentru schiuri cu role. Roțile pentru schiurile cu role diferă destul de mult de celelalte roți de skate pe care le vei găsi în categoria noastră de roți.

Primul lucru de luat în considerare la cumpărarea roților pentru schiurile cu role este stilul. Pentru schiurile cu role, există două stiluri.

  • Stil clasic în care îți miști picioarele într-o mișcare paralelă
  • Stil de patinaj (skate) în care îți miști picioarele asemănător cu modul în care te-ai da pe patine, punând picioarele într-o poziție de os de pește

Roțile pentru schiuri cu role clasice sunt late și mijlocul roții este folosit pentru a efectua rularea. Roțile pentru schiurile de skating cu role sunt mai înguste și sunt folosite ambele margini pentru a efectua rularea.

Ai nevoie de diferite roți la schiurile cu role atât in față cât și în spate

Opus roților pentru role obișnuite în linie sau patine cu rotile, vei avea nevoie doar de două roți pentru fiecare schi cu role. Acest set imită perfect senzația unei perechi de schiuri obișnuite de fond.

În timp ce roata din spate se rotește doar într-o singură direcție, roata din față se mișcă în ambele. Acest lucru vă permite să mergi mai departe și să obți cea mai apropiată experiență ca schiul de fond.

Duritatea roții și terenul

Atunci când cumperi roți pentru schiuri cu role, este, de asemenea, important să iei în considerare tipul de teren pe care dorești să te dai. Dacă dorești să mergi pe cărări de pietriș, roțile pentru schiurile cu role trebuie să fie moi. Acest lucru îți va oferi o călătorie mai confortabilă, dar îți va oferi și o aderență mai bună. În timp ce, dacă dorești doar să mergi pe asfalt, vei putea merge pe roți pentru schi cu role cu mai multă duritate. O roată mai dură va crea o frecare mai mică pe suprafața asfaltului, ceea ce îți va economisi destul de multă energie pe termen lung.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții