La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților
Oferte speciale și promoții  -  Afișează ofertele
×
Meniu

Butuci BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Butuc
Diametru osie
Driver side
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Ce sunt butucii de față BMX și butucii spate?

Butucii BMX se găsesc în centrul roților din față și din spate ale unei biciclete BMX. Acestea sunt conectate la jante prin spițe și la cadrul BMX prin axuri. Scopul butucului de față este de a permite roții din față să se învârtă liber, dar butucul din spate conține câteva piese extra, cum ar fi un driver, clicheți și arcuri. Aceste piese sunt adăugate pentru a face roata din spate să se învârtă în timpul pedalării.

Diferența dintre butucii Freecoaster și cei de tip Cassette

Când alegi un nou butuc de spate pentru BMX-ul, trebui să te decizi între freecoaster și cassette. Ambele sisteme sunt eficiente, trebuie doar să ții cont de propriul stil de riding. Astfel, alegerea va fi mai ușoară.

BUTUC Freecoaster bmx

Principalul punct de menționat este că butucii freecoaster permit mersul cu spatele fără pedalare. Acesta este un must-have dacă vrei să exersezi trick-uri precum fakies sau de tip pedalare cu spatele. Dezavantajul este „slăbirea” pe care o au freecoasterii. Aceasta înseamnă că atunci când pedalezi, există o mică întârziere înainte ca butucul să fie cuplat.

Butuc cassette BMX

Cu ajutorul butucului tip cassette vei obține o transmisie foarte responsivă. Acest lucru permite accelerarea rapidă și ușurează procesul de învățare al trick-urilor de bază cum ar fi bunny hops și trick-uri manuale. Dezavantajul este că trebuie să pedalezi la aterizarea cu spatele, iar picioarele tale trebuie să se sincronizeze înainte de a reveni la poziția inițială.

Butucii pentru riderii VS butucii pentru riderii stângaci

În cele din urmă, modelele cu butuc de spate pot fi proiectate fie pentru riderii dreptaci, stângaci sau direct pentru ambele tipuri. În funcție de preferință, dar mulți rideri butucii de stânga la efectuarea grind-urilor pe dreapta și butuci de dreapta dacă șlefuiesc la efectuarea grind-urilor pe stângă. Grindurile se fac cu peg-urile atașate de axurile butucului, dar majoritatea bicicletelor BMX nu vin direct cu ele.

Dacă vrei să efectuezi grind-uri cu BMX-ul., atunci aruncă o privire peste secțiunea: Peg-uri BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții