×
Meniu

BMX Accessorii

Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Ce tipuri de accesorii BMX pot să îmi iau?

Accesoriile BMX te pot ajuta să finisezi ultimele retușuri ale set-up-ului tău. Fie că este vorba de stickere BMX, manșoane sau embleme, accesoriile pentru BMX sunt esențiale pentru a adaugă un look extra aspectului bicicletei tale. Accesoriile îți pot îmbunătăți experiența de ride, dându-ți un vibe super cool și relax. Alte accesorii esențiale, sunt curelele de la Velcro, care te pot ajuta să îți securizezi cablurile de frână, iar luminile sunt ideale pentru ride-urile nocturne.

Genți BMX

Gențile BMX sunt esențiale pentru transportul și depozitarea tuturor echipamentelor necesare pentru BMX. Acestea sunt largi, rezistente, care pot cuprinde întregul set-up de BMX, numai bune pentru călătoriile pe distanțe mai mari sau în străinătate. Multe brand-uri confecționează, de asemenea, o serie de borsete BMX mai mici, ideale pentru piese și unelte.

Accesorii pentru set-up și altele

Echipamentul BMX nu se oprește doar la set-up. Multe companii produc stickere pentru mașini și bannere pe care le poți lipi oriunde pe BMX-ul tău. Sau de ce nu un breloc sau o sticlă de apă de la una dintre mărcile tale preferate de BMX?

Dacă ești în căutarea de unelte pentru BMX-ul tău? Consultă selecția noastră de unelte BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții