×
Meniu

BMX Accessories

Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Ia-ți instrumentele BMX potrivite pentru a-ți repara bicicleta oricând ai nevoie!

Ai încercat vreodată să mergi la parcul BMX, dar a trebuit să renunți pentru ca ai făcut pană? În secțiunea de accesorii BMX, vei găsi toate sculele de care ai nevoie: instrumente de schimb precum un set de leviere pentru bicicletă, până la instrumentele pentru demontarea pinioanelor și multe altele.

Dacă îți aduci sculele necesare pentru a-ți repara BMX-ul Freestyle, poți efectua cele mai frecvente reparații cele mai frecvente reparații la fața locului, fătă a-ți strica planurile cu amicii. Dacă ai rucsacul plin cu scule precum pompa de aer Powerslide cu manometru încorporat, un set de leviere pentru cauciucuri și câteva piese de schimb, nu ai nicio scuză pentru a merge mai devreme acasă.

Îndepărtarea pinioanelor BMX

Dacă vrei să îți îndepărtezi pinioanele, vei avea nevoie de un instrument special numit puller (dispozitiv de extracție) sau de un mover (dispozitiv de răsucire) pentru a obține o mai bună prindere a pinionului. Unele dintre aceste scule pot fi montate pe un suport de reparare pentru bicicletă, sau pur și simplu pot fi rotite cu ajutorul unei chei.

Ar trebui să ai mereu o manetă de cauciucuri pentru BMX-ul tău.

NU se știe niciodată când poți face pană, și nu vrei să rămâi pe tușă undeva pe strada sau in skatepark și nu vrei să îți pierzi timpul undeva pe stradă sau în skatepark, fără a putea să îți repari cauciucul. Cu un set de leviere, îți poți schimba cauciucul în cel mai scurt timp. Astfel vei fi gata să te reîntorci la distracție.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții