Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Ghidon Trotinete Freestyle

  Filtru
Culori
Brand-uri
Compatibil cu
Ghidon Diametru exterior
Înălțime Ghidon
Material Ghidon
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Ghidon trotinete freestyle dintr-o bucată - rezistent și solid

Ghidoanele vin în diferite design-uri și game de culori pentru a face trotineta cât mai unică și specială. Ghidoanele pentru trotinete sunt disponibile în diferite mărimi ce se potrivesc cu înălțimea utilizatorului și stilul acestuia. Toate ghidoanele pentru trotinete fresstyle d epe această pagină sunt dintr-o bucată, ceea ce înseamnă că sunt mult mai solide și rezistente decât cele pliabile.

Ghidon trotinetă Standard vs. oversized

Înainte de a cumpăra un ghidon pentru trotinetă, trebuie să iei în considerare dacă vrei un ghidon standard sau unul oversized.

  • Ghidoanele standard au un diametru exterior de 32mm și unul interior de 28mm.
  • Ghidoanele oversized au un diametru exterior de 35mm și interior de 28mm sau 32mm.

Alegerea dintre un ghidon standard sau oversize se rezumă la preferințele fiecăruia. Ține minte, dacă cumperi un ghidon oversized cu diametru interior de 32mm, vei avea nevoie de o furcă cu compresie HIC. Pe de altă parte, ghidonul oversized cu un diametru interior de 28mm se potrivește cu toate modelele de furcă.

Ghidoane pentru trotinetă din aluminiu, oțel sau titan?

Ghidonul pentru trotinete freestyle tip oversized, cu un diametru interior de 32mm este de cele mai multe ori din oțel. Ghidonul din oțel este mai greu, dar în același timp mai puternic, solid, așadar mai rezistent.

Ghidoanele oversized cu un diametru de 28mm sunt de obicei din aluminiu. Ghidoanele din aluminiu pentru trotinete sunt mai ușoare, dar nu la fel de puternice ca cele din oțel. Materialul ușor ajută la trickuri în aer și face trotineta ideală pentru skatepark.

Ghidoanele din titan pot fi standard sau oversized. Ce este unic la ghidoanele din titan este faptul că sunt ușoare și rezistente. Un ghidon pentru trotinetă din titan este mult mai scump decât unul din aluminiu sau oțel, dar se merită pe termen lung.

Ghidon trotinetă tip Y sau T

Ghidoanele pentru trotinete sunt disponibile în 2 mari tipuri, tip-Y sau tip-T. Totodată, puteți găsi diferite variante ale acestor două forme. Ghidonul tip-Y este format din trei piese sau mai multe, sudate împreună într-o configurație tip Y. Ghidonul tip-T este format din două piese sudate împreună în formă de T. Unele ghidoane tip-T au o întăritură extra în zona barei transversale pentru rezistență sporită. Unele ghidoane pentru freestyle au back sweep, ceea ce înseamnă că ghidonul este îndoit către spate, ca un ghidon pentru biciclete. Dacă dorești acest tip de ghidon sau nu, este doar o chestiune de stil.


Vezi selecția noastră de ghidoane pentru trotinete freestyle pe această pagină, pentru a-ți modifica trotineta. Dacă dorești să citești mai multe despre ghidoanele pentru trotinete freestyle, poți citi ghidul Cumpără ghidon pentru trotinetă..

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții